Görüş Bildir
Haberler
Yıldız Holding'ten İddialara Yanıt: 'Alnımız Ak, İşlerimiz Temiz'

Yıldız Holding'ten İddialara Yanıt: 'Alnımız Ak, İşlerimiz Temiz'

ATKN
14.11.2016 - 16:24

Yıldız Holding, bazı haber sitelerinde yer alan iddialara ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada söz konusu haberlerin gerçek dışı ve kabul edilemez olduğu belirtildi. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker de Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Ortalığı sebepsiz yere telaşe verenler var. Alnımız ak, işlerimiz temiz, çalışmaya devam ediyoruz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabah gazetesinin ekonomi yazarı Dilek Güngör, 'Gizli 'Kaynak' kim?' başlıklı yazısında Kaynak Holding’in Ülker Grubu ile bağlantısı olduğunu ima ederek operasyon iddiasında bulunmuştu. 

Sabah'taki yazıyı Odatv'nin 'Hükümet medyasından Ülker Grubu'na operasyon iması' başlığıyla haberleştirmesinin ardından şirketin hisseleri bugün borsada sert düşüş yaşadı.

Yıldız Holding'den konuyla ilgili yapılan açıklamada bu haberlerin gerçek dışı ve kabul edilemez olduğu belirtilerek şöyle denilmişti:

'12 Kasım 2016 tarihli haberinizde, kaynak gösterdiğiniz mahreçte hiçbir isim veya ünvan belirtilmemesine rağmen şirketlerimiz ve Holdingimiz ve hatta dolayısı ile markamızı hedef göstermiş bulunmaktasınız.

Yazınızda Yıldız Holding A.Ş.’ye ait “ÜLKER” markası, bir grup ismi olarak anılıyor ise de, esasen “ÜLKER”; kökleri 1944 yılına dayanan bir markadır. “ÜLKER” markasının yazınız konusuyla her hangi bir ilgisi bulunmamaktadır. “ÜLKER” markasını unvanında taşıyan şirketlerimizin halka açık ve borsada işlem görmekte olup kamuoyunu ve yatırımcıyı herhangi bir sebeple tedirgin edebilecek bilhassa haksız ve gerçek dışı nitelikteki haber, açıklama, yorum ve ithamlardan bu bakımdan özellikle kaçınılması gerektiğini hatırlatırız.

Bu şekilde ciddi sonuçlar doğurabilecek ve çok sayıda halka açık şirketlerimize, yatırımcılara  ve markamıza zarar vermiş olan haberinizi acilen düzeltmenizi rica ediyoruz. Söz konusu haberin şirketlerimizle veya Holdingimizle ilişkilendirilmesi kabul edilemez. Her türlü hukuki ve cezai talep ve dava hakkımızı saklı tutarak değerli okur ve kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.'

'Ortalığı sebepsiz yere telaşe verenler var'

'Ortalığı sebepsiz yere telaşe verenler var'

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker de Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Murat Ülker, 'Ortalığı sebepsiz yere telaşe verenler var. Alnımız ak, işlerimiz temiz, çalışmaya devam ediyoruz' mesajını paylaştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
15
7
5
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Goca Türk

Ak dedinizmi sıkıntı yok çalışmaya devam :D

Kayzer Soze

Önceden banka hortumlanırdı şimdi şirkete çöküyorlar.

Her AKP'li gibi Yıldız (Ülker) Grubu da FETÖ'cüydü. Maddi manevi her türlü sırtlarını "Hocaefendi"ye dayamışlardı. Haklarında ki HAKLI davalarda bile "Cemaat... Devamını Gör