Görüş Bildir
Haberler
Yıldız Futbolcu Fenerbahçe'ye Geri Dönüyor!

Yıldız Futbolcu Fenerbahçe'ye Geri Dönüyor!

Fatih
21.06.2014 - 20:56

Yıldız Futbolcu Fenerbahçe'ye Geri Dönüyor!

Fenerbahçe'de Slovak yıldız Stoch, Ersun Yanal'ın daveti ile kamp kadrosuna dahil olacak

Diego Ribas'ı kadrosuna kattıktan sonra transferde sessiz kalan Fenerbahçe'de gözler takımda düşünülmeyen isimlere gelecek tekliflere çevrildi. Geçen sezon çeşitli takımlara kiralanan Yobo, Krasiç ve Stoch'un yanı sıra gönderilecekler listesinde yer alan Holmen ile Cristian Baroni için teklifler değerlendiriliyor.

Bu isimler içinde sadece Stoch'un yeni sezon öncesinde kamp kadrosunda yer alması bekleniyor. Yunanistan Ligi ekiplerinden PAOK'a kiralanan ve ortaya koyduğu performansla göz dolduran Slovak oyuncuya bir şans daha verilmesi gündemde. Ersun Yanal'ın hazırlık kampında görmek istediği Stoch, ortaya koyacağı performansla gelecek sezon takımda kalabilir.

Nijerya Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda mücadele eden Joseph Yobo için gelen teklifler masaya yatırılıyor. Geçen sezon İngiltere Premier League'de Norwich City'de boy gösteren Nijeryalı oyuncuya Ada ve Türkiye'den teklifler geliyor.

Geçen sezon Bastia'da kiralık oynayan Milos Krasic için de menajerlere yetki verildi. Cristian Baroni ve Samuel Holmen transferin gözde isimleri konumunda. İki oyuncu da özellikle Anadolu kulüplerinin takımlarında görmek istediği isimler olarak dikkat çekiyor.

Fenerbahçe iki oyuncuyu da ihtiyacı olan yerlere uygun Türk futbolcularla takasta kullanacak. Diego Ribas ile kadrosundaki yabancı isimler 12'ye yükselen Fenerbahçe'de 4 oyuncunun da gönderilmesiyle 5+3'e uygun olarak kadro oluşturulacak.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın