Görüş Bildir
Haberler
Yıldırım Demirören: "İbrahim Hacıosmanoğlu 10 Yıl Ceza Alabilir"

Yıldırım Demirören: "İbrahim Hacıosmanoğlu 10 Yıl Ceza Alabilir"

Enver K.
31.10.2015 - 10:42

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Avni Aker'de 4 saat rehin kalan hakemlerin şikayetçi olmaları halinde İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 10 yıl ceza alabileceğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, hakem Çağatay Şahin ve yardımcılarıyla TFF gözlemci ve temsilcilerininin şikayetçi olmaları halinde, kendilerini 4 saat statta alıkoyan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 10 yıl ceza alabileceğini söyledi. Önceki gün A Spor'a konuşan Demirören, infial yaratan olaya dair kısa bir açıklamada bulundu.

'10 YIL CEZA ALABİLİR'

Demirören, 'İnşallah hakemler İbrahim Hacıosmanoğlu'na dava açmaz. 10 yıl ceza alabilir' dedi. TCK'ya göre ise bu tür suçlarda savcı, şikayet olmaksızın 2 yıl 6 aydan 17 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle resen dava açabiliyor.

'HAKEMLER KENDİLERİ KİLİTLEDİ'

Trabzonspor Kulübü ise dün yaptığı yazılı açıklamada hakemlerin alıkonmadığını savundu ve şöyle denildi: '600'ü aşkın taraflar stadyum çevresinden ayrılmayarak hakemler aleyhinde eylem yapmaya başlamıştır. Başkan, kendisi gelinceye kadar hakemlerin emniyet altında tutulmasını talep etmiş, daha sonra ortamın yatışması üzerine hakemler çıkarılmışlardır. Hakemlerin hakem odasında beklemeleri kendi tasarrufları olup oda kapısı kendileri tarafından kilitlenmiştir.' Trabzon Valisi Celil Öz de yaptığı açıklamada 'Yöneticiler hakemleri rehin aldı gibi bir algı oluştu, böyle birşey yok' dedi.

İKİNCİ KEZ ÖZÜR DİLEDİ

Hacıosmanoğlu, 'Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayız' sözleri nedeniyle ikinci kez özür diledi. Dün 'İstemeyerek üzdüğüm kadınlarımızdan özür dilerim' açıklamasını yaptı.

Sondakika

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
8
3
2
2
1
0