Görüş Bildir
Haberler
Yıldırım Demirören: "8 Hakemin Kariyeri Bitti"

Yıldırım Demirören: "8 Hakemin Kariyeri Bitti"

Enver K.
24.06.2015 - 16:21
İçeriğin Devamı Aşağıda

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, 8 hakemle yollarını ayıracaklarını açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Gazetesi'ne verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı. Yarın yapılacak TFF Genel Kurulu öncesinde başkanlığa yeniden aday olan Demirören'in açıklamaları şöyle:

'Performansı düşük, yaşı geçmiş olan 8 hakem gidecek. Yollarımız ayrılacak. İsim veremem ama şu kadarını söyleyebilirim. Çok şaşıracaksınız. Bazı hakemlerin hakemliği bitecek. Biz 'hakemi sahada saygı duyulan hakim' yaptık. Beyni, kalbi aynı anda çalışan hakem istiyoruz. Bana bağırsınlar hiç önemli değil. Ben hakemin arkasında dururum.

'30 YILLIK HAYALİ GERÇEKLEŞTİRDİK'

Riva'da 30 yıllık bir hayali gerçekleştirdik. Benim için bu üç buçuk yılda bütün yaptıklarım arasında Riva bir tarafa diğerleri bir tarafa. Türkiye henüz Riva'nın farkında değil, o; Cumhuriyet tarihinin en büyük spor yatırımı. Dünyada ilk 3 arasında giren bir merkez. Engellilerden tutun amatör milli takıma kadar hizmet veren bir tesis. Biz bu Riva'nın semeresini almaya başlayınca Türk futbolunda neler olduğunu herkes görecek. Burada çok büyük bir tasarruf sağlandı. Riva benim bütün yorgunluğumu aldı, Riva yeni dönem için de en büyük enerji kaynağım oldu.

'MAÇ PROGRAMINI ERKEN AÇIKLAMAK SÜPER LİG KULÜPLERİNE 1'ER MİLYON TL KAZANDIRDI'

Devrim niteliğinde işler yaptık. 34 haftanın maç programını sezon başında açıklamaya başladık. Bu ilk yarıda 17 hafta, ikinci yarıda 17 hafta şeklinde. Çok özel bir durum olmadıkça afet gibi, hiçbir maçın günü ve saati değişmiyor. Hiçbir kulüp de bunun için artık bize gelmiyor. Bakın burası çok önemli. Bu bir Süper Lig kulübüne 1 milyon TL tasarruf kazandırdı. PTT 1.Lig'de 500-600 bin TL. 2 ve 3.Lig'lerde 200-300 bin TL. Neden, kulüpler erken uçak ve otel rezervasyonu yapınca çok ciddi iskonto elde ediyor. Bunu başardık.'

HTSpor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0