Görüş Bildir
Haberler
Yılbaşında TV'de Ne Var? 'Pijama Terlik Televizyon'lu Yılbaşında Ekranlar Yine Dolu Dolu Olacak!

Yılbaşında TV'de Ne Var? 'Pijama Terlik Televizyon'lu Yılbaşında Ekranlar Yine Dolu Dolu Olacak!

Hepimizin yollarını gözlediği yılbaşı sonunda geldi de çattı. Yeni yıla sıcacık evinde rahaaatça girmek isteyenlerimiz de vardır. 'Ya şimdi ne var ki televizyonda da?' dememeniz için kanal kanal hangi programlar varmış sizler için derledik. 31 Aralık 2018'de TV'de ne var? 

Buyursunlar... 😍

Ha bu arada 'Güzel yıllarınız olsun efendim. ❤'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanal D'den başlayalııım.

Kanal D'den başlayalııım.

İzleyiciyi yıllardan beri ekrana kilitleyen Çocuklar Duymasın özel bölümüyle yılbaşı akşamı Kanal D'de seyircisiyle buluşacak. Saat 20.00'de başlayacak olan özel bölüme, Suzan Kardeş, Ankaralı Coşkun ve Sinan Yılmaz şarkılarıyla eşlik edecek. 00.15'ten sonra da Deadpol isimli yabancı film ekranlara gelecek.

Gelelim TV 8'e.

Gelelim TV 8'e.

TV 8'in yılbaşı geleneği olan O Ses Türkiye, özel konuklarıyla saat 20.00'den 1 Ocak 2019'un ilk saatlerine kadar ekranlarda kalacak. O Ses Türkiye'ye katılacak isimler ise şöyle; Demet Özdemir, Can Yaman, Bensu Soral, Aslıhan Gürbüz, Caner Cindoruk, Beren Gökyıldız, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Hazer Amani, Enis Arıkan, Doğu Demirkol, İrem Helvacıoğlu, Tarık Ünlüoğlu, Aydemir Akbaş, Kerem Alışık ve Ezgi Eyüboğlu.

Star Tv'ye gelecek olursaaak...

Star Tv'ye gelecek olursaaak...

Saat 20.00'da Yılbaşı Gazinosu programı izleyiciyle buluşacak. Sibel Can'ın konser vereceği 'Star TV Yılbaşı Konseri' programı ise 22.00 ila 00.30 saatlerinde ekranlarda olacak. Sunuculuğunu Saba Tümer’in yaptığı programda ünlü isimler Ahmet Selçuk İlkan şarkılarını seslendirecek. Geceye katılacak diğer ünlüler ise şöyle; Demet Akalın, Emel Sayın, Cengiz Kurtoğlu, Ebru Yaşar, Zerrin Özer, Zara, Rubato&Ziynet Sali, Safiye Soyman, Çağatay Akman, Rober Hatemo, Elif Kaya, Merve Özbey, Berkay Şahin, Mehmet Erdem, Fettah Can.

'Yaparsın Aşkım'lı Fox Tv...

'Yaparsın Aşkım'lı Fox Tv...

İlker Ayrık'ın sunduğu 'Yaparsın Aşkım' da ünlüler yarışıyor. Kimler mi? Demet Akalın-Okan Kurt, Berkay-Özlem Ada Şahin, Suat-Ahu Sungur.

ATV'de ise Dünya Şampiyonu Kadın sporcularımız var.

ATV'de ise Dünya Şampiyonu Kadın sporcularımız var.

Murat Yıldırım'ın sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster?' programı yılbaşında ekranlarda olacak. Dünya şampiyonu kadın sporcularımızın yarışacağı bölümde herkes ödülünü Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlayacak. Yarışmanın ardından ise 01.00'de Titanic filmi ekranda olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT 1'de aileler yarışacak.

TRT 1'de aileler yarışacak.

TRT 1'in yılbaşı programı da dolu dolu. Aileler Yarışıyor programı seyirciyle buluşacak ve katılacak isimler de şöyle: 'Elimi Bırakma'dan Alina Boz, Alp Navruz, Ebru Aykaç, Emre Bey ve 'Kalk Gidelim'den Mehtap Bayri, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Alper Saylık. Şarkılar Alişan ve Merve Özbey'den. Ödüller ise Mehmetçik Vakfı'na gidecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın