Görüş Bildir
Haberler
Yiğit Marcus Aral Evinin Önünde Saldırıya Uğradı! Yiğit Marcus Aral Kimdir, Neden Saldırıya Uğradı?

Yiğit Marcus Aral Evinin Önünde Saldırıya Uğradı! Yiğit Marcus Aral Kimdir, Neden Saldırıya Uğradı?

Gaye Sülün
21.09.2021 - 14:46

Yiğit Marcus Aral, evinin önünde saldırıya uğradı. Ünlü manken Şevval Şahin ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Yiğit Marcus Aral, 5 kişilik bir grup tarafından tarafından darp edildiği belirtildi. Olayla ilgili gözler kime çevrildi? Yaşanan olayla ilgili ayrıntılar ise olayı duyanları şaşkına çevirdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir dönemin Survivor yarışması ile gündeme gelen Yiğit Marcus Aral, ünlü manken Şevval Şahin ile yaşadığı aşk ile de gündeme gelmişti. Yaşanan darp olayının perde arkasında neler yaşandı? Yiğit Marcus Aral darp olayı ile ilgili ayrıntılar haberimizde.

İtalya tatilinden yeni dönen Yiğit Marcus Aral ve sevgilisi Sevval Şahin, evlerinin önünde saldırıya uğradı. 5 kişilik bir grubun saldırı olayında, saldırganların arkadan gelerek Marcus Aral’ı darp ettiği belirtildi. Olayla ilgili şüphelinin, daha önce sevgilisi Sevval Şahin ile yemek yiyen ve Marcus tarafından denize atılan Kerem Kamışlı’nın olabileceği iddia edildi. 

OLAY ÖNCESİ NELER YAŞANMIŞTI?

Yiğit Marcus Aral ayrıldığı sevgilisi Şevval Şahin'le yemek yiyen Kerem Kamışlı ile önce selfie çekip sonra ise Kamışlı'yı denize atmıştı. Olaylardan bir süre sora Aral ve Şahin barışmıştı.

Emniyetten alınan bilgiye göre, yüzünde kırıklar oluşan Marcus Aral’a, saldıranlar aranıyor. Yigit Marcus Aral, Emniyet’ten çıkarken görüntülendi. Yüzünde kırık ve morluklar oluşan Yiğit Marcus Aral, ifadesinde “Kerem’in selamı var deyip 5 kişi saldırdı” diye konuştu.

YİĞİT MARCUS ARAL KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Yiğit Marcus Aral, 20 Kasım 1988 tarihinde İstanbul'da doğdu.University Of Miami'de eğitim gördü.  İstanbul'da yer alan model ajansında 3 yıl çalıştı ve 2010 yılında California'ya yerleşti. Özel bir şirkette yazılım mühendisi olan Yiğit Marcus,  adını bir dönem Survivor yarışmasına da katılmasıyla duyurdu.  Dünyaca ünlü modeller Adriana Lima ve Alessandra Ambrosio ile olan arkadaşlıklarıyla da sık sık gündeme gelmiştir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın