Görüş Bildir
Haberler
Yeşil Çayla Güzelleştiren Maskeler

Yeşil Çayla Güzelleştiren Maskeler

Melda Köksal
18.06.2014 - 11:49 Son Güncelleme: 18.06.2014 - 12:46

Sağlığın önemli besinlerinden olan yeşil çay güzellik reçetelerinin de her zaman başında yer alır. Sadece birkaç poşet yeşil çay kullanarak hazırlayacağınız maske ve toniklerle yeşil çayın mucizesini cildinizde hissedeceksiniz. İşte yeşil çayın mucizesini cildinizde hissetmek için yapabilecekleriniz…

Gözler için rahatlatıcı kompres Yeşil çayı önce keyifle için, sonra da poşetlerini daha güzel gözlere sahip olmak için kullanın. Böylelikle hem içten hem dıştan çift etki yaratmış olacaksınız. Yeşil çay özellikle uykusuzluk ve stresle oluşan göz rahatsızlıklarına karşı rahatlatıcı ve sakinleştirici bir etki yapar.

Göğüsleri sıkılaştırıyor 4 kaşık süzme yoğurt ve 2 yemek kaşığı yeşil çayı karıştırın. Hazırladığınız maskemsi karışımı göğüslerinize sürüp 10 dakika sonra durulayın. Peşinden da cildinizi yine bitkisel kökenli (adaçayı ve kekik yağı olabilir) cildi sıkılaştırıcı bir yağ ile nemlendirin. Böylece cildinizin nem ve yağ dengesi düzenlendiği gibi, göğüslerinizin sıkılığı da artacaktır.

Canlandırıcı suya dalın Banyo yapmadan önce, yeşil çay ile tuz peelingi yapmaya ne dersiniz? Ayrıca küvetteki suyun içine yeşil çay esansı atabilir ve yeşil çayın canlandırıcı etkisinden yararlanabilirsiniz.

haber kaynağı:stilveyasam.com/estetik-güzellik

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın