Görüş Bildir
Haberler
Yeri Geldiğinde Dost Yeri Geldiğinde Düşman Olan Oyun Dünyasının 13 Doktor Karakteri

Yeri Geldiğinde Dost Yeri Geldiğinde Düşman Olan Oyun Dünyasının 13 Doktor Karakteri

Oyun dünyasının tüm o kargaşası ve zaman zaman savaşlarla geçen atmosferi içinde bazı karakterler var ki onlar adeta bizlerin koruyucu meleği. Tabi bazı durumlarda tam tersi şeyler de olabiliyor. İşte karşınızda oyuncular olarak unutamadığımız 13 doktor karakter.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Medic - Team Fortress 2

2. Mercy - Overwatch

Asıl adı Angela Ziegler olan doktorumuz kendini savaşlarda takım arkadaşlarını hayatta tutmaya adamış nadide bir ruh. Savaş alanında koşturmadığı zamanlarda da hayat kurtarmak ve laboratuvarda araştırmakla yapmakla meşgul.

3. Dr. Mundo - League of Legends

3. Dr. Mundo - League of Legends

Akıl sağlığı da tıpkı fiziksel formu gibi deformasyona uğramış olan Mundo şimdilerde Sihirdar Vadisi'nin koridorlarında takım arkadaşlarına güven, düşmanlarının yüreğine ise korku salıyor.

4. Alec Earnhardt - Far Cry 3

4. Alec Earnhardt - Far Cry 3

Far Cry 3'ün tüm o deliliği ve çılgın atmosferi içinde müttefiklerimizden biri olan doktor Alec Earnhardt kendi yaptığı ilaçları karaborsada da satıyor.

5. Zed - Borderlands

5. Zed - Borderlands

Borderlands serisinin çılgın doktoru Zed de tıpkı Medic gibi tıp lisansını bilinmeyen sebeplerden ötürü kaybetmiş. Ancak seri içerisindeki tavır ve davranışlarını birazcık bile olsa gözlemlemek size konu hakkında ciddi ipuçları sunabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Doc - Rainbow Six: Siege

6. Doc - Rainbow Six: Siege

Rainbow Six: Siege oynarken takımınızda bir Doc varsa kendinizi daha bir güvende hissedersiniz. Doc çatışmanın en sıcak anlarında bile takım arkadaşlarını hayatta tutmak için elinden geleni yapacaktır. Sonuçta Hipokrat yemini bunu gerektirir.

7. Doctor Mario - Dr. Mario

Yıllardır tanıdığımız pala bıyıklı tesisatçımız Mario'yu alıp doktor olarak karşımıza çıkartan yapım ile kahramanımız da kariyerine bambaşka bir alanda yön veriyordu. Mario'nun doktor halinin hafızalardan kolay kolay silineceğini hiç zannetmiyoruz.

8. Brigid Tenenbaum - Bioshock

8. Brigid Tenenbaum - Bioshock

Oyun serisi içerisinde kanlı canlı karşımıza çıkmasa da oyun evreni içerisinde oldukça önemli bir yere sahip Brigid Tenenbaum. Genetik alanında çalışmalar yürüten doktor Bioshock evreninde kilit rol oynayan ADAM maddesinin yaratıcılarından.

9. Geppetto Bosconovitch - Tekken

Çılgın bir Sovyet dönemi doktoru olan Bosconovitch zekasına olduğu kadar dövüş arenasında konuşturabildiği yumruklarına da bir hayli güveniyor.

10. Richard Trager - Outlast

Ölüm döşeğinde de olsanız görmek isteyeceğiniz son doktor muhtemelen Richard Trager olurdu. Hastalıklı zihni içinde gezinen düşünceler ve sizi yakalaması halinde yapabilecekleri düşününce bile tüylerimizi diken diken ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Albert Contiello - Dead Rising 3

11. Albert Contiello - Dead Rising 3

Aslında bir cerrah olan karakterimiz alıştığımız gibi pek de insanlara yardım eden türden bir doktor değil. Zaten gözlerindeki delilik parıltıları her şeyi anlatır cinsten, varın gerisini siz düşünün.

12. Adrian Baker - Heavy Rain

12. Adrian Baker - Heavy Rain

The Doc ve Doctor Death adıyla da bilinen karakterin nasıl bir kişiliğe sahip olduğu zannediyoruz ki bu adlarından da bellidir. Onun hakkında daha fazla konuşmak oyun hakkında spoiler içerebileceğinden çenemizi kapalı tutuyor ve sizleri doktorun insafına bırakıyoruz.

13. Siz - Surgeon Simulator

Bu kez doktor koltuğunda bizzat biz varız. Kendilerini bizlerin ''yetenekli'' ellerine emanet etmiş olan hastaların dertlerini çözmek de haliyle bize düşüyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
8
8
6
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın