Görüş Bildir
Haberler
Yere Batsın Böyle İddia! 1996 Yılında 100.000$ İçin Silikon Meme Taktıran Çılgın Adam!

etiket Yere Batsın Böyle İddia! 1996 Yılında 100.000$ İçin Silikon Meme Taktıran Çılgın Adam!

Sıçarım böyle iddianın içine arkadaş. Değil 100.000 dolar 500.000 dolar bile olsa böyle şey yapılır mı? Çüş!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu manyak herifçoğlunun adı Brian Zembic.

Bu manyak herifçoğlunun adı Brian Zembic.

Kendisinin ruh sağlığının pek de yerinde olmadığını düşünüyoruz ama tabii bu bizim kişisel görüşümüz. Elimizde böyle bir veri yok. Aslında bizi de pek ilgilendirmez ruh sağlığı ama yine de yorum yapmadan duramadık.

Kendisi tam bir kumarbaz.

Kendisi tam bir kumarbaz.

1961 yılında Kanada'da doğan bu adam özellikle tavla ve yirmi bir isimli iskambil oyununda ustalaşmış profesyonel bir kumarbaz. 90'lı yılların sonuna doğru da adını 'bir bahsi kazanmak için her şeyi yapabilecek adam' olarak duyurmuş ve küçük çaplı bir şöhret de yakalamış.

Ama en ses getiren iddiası tabii ki de 1996 yılındaki manyaklığın kitabını yazmış olan bu iddia.

Ama en ses getiren iddiası tabii ki de 1996 yılındaki manyaklığın kitabını yazmış olan bu iddia.

Zembic'in kendisi gibi kumarbaz olan Jobo isimli arkadaşı bir gün çıkıp Zembic'e göğüslerine silikon taktırıp bir sene boyunca da silikonları çıkartmadan dolaşması halinde 100.000 dolar para vereceğini söylemiş. Bugünün parasıyla 150.000 dolara tekabül eden bu miktarı gören Zembic'in tabii ki de gözleri fal taşı gibi açılmış ve hemen iddiayı kabul etmiş.

90 beden memintolar.

90 beden memintolar.

Hemen bir plastik cerrah bulup bıçak altına yatan Zembic, silikonları taktırıp 90 beden memintoların sahibi olmuş ve tam bir yıl boyunca bu memintoları taşıyacağı konusunda Jobo'yla anlaşmış. Jobo da parayı Brian'ın iddiayı kazanması halinde rahatça alabilmesi için bir yedi emine emanet etmiş.

Nasıl da göğsünü gere gere sergiliyor memintolarını!

Nasıl da göğsünü gere gere sergiliyor memintolarını!

Gel zaman git zaman bir senelik süre dolmuş ve Brian iddiayı kazanıp 100.000 Amerikan dolarını cukkalamış. Ancak bir sene sonunda memintolarını çok sevdiğinin farkına varan Brian onları çıkartmaktan vazgeçmiş. Bir yandan bunun şöhretine şöhret kattığının da farkında olan Brian 2016 yılında olmamıza rağmen halen memintolu ve böyle yaşamaktan da oldukça mutlu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu sene 20. yılını kutluyor.

Bu sene 20. yılını kutluyor.

Bu yıl yani 2016'da memintolu 20. yılını kutlayan Brian dalya dedi. Ömrünün sonuna kadar memintolarını çıkartmayı düşünmeyen Brian'ın kumar tutkusunu size biraz daha açıklamak için şu kısa anektodu da anlatmadan geçmeyelim. Brian memintolarını taktırmak için plastik cerraha gittiğinde doktoru tavla oynamaya ikna etmiş ve bir saat sonunda adamın 5000 dolarını almış. Böylece bu operasyon da bedavaya gelmiş. Son olarak memintolarını arkadaşına ilk gösterdiğinde 10 dakika boyunca güldüklerini anlatan Brian, Jobo'nun kendisine 'hayatımda kaybettiğim en güzel 100.000 dolar' dediğini söylüyor. İçeriğimizin sonuna geldiğimiz  şu anlarda Brian'a bundan önce birçok kişiye yaptığımız gibi Allah'tan akıl fikir diliyor yok ben şöyle büyük kumarbazım böyle manyağım diyenlere aha da bu adamı gösterip çenelerini kapatmanızı tavsiye ediyoruz. Esen kalın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
820
374
194
113
90
50
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ewok The Hutt

Bizim ülkede o para için komple cinsiyet değiştiren çıkar diyerek bahisi arttırıyorum..

Mavi Kedi

Sansür nerede? Kadınların göğüs uçları tahrik edici bir unsur olarak yasaklanmışken, ben bu adamın göğüslerine bakarken bile tahrik olan insanlar olduğuna em... Devamını Gör

BwK

çok yargılamaya gerek yok hacım ben yapardım hatta varsa 150bin doları vericek yarın gidelim ameliyatı gerceklestirelim ben 3 sene satış danışmanı olarak cal... Devamını Gör