Görüş Bildir
Haberler
Yeni 'Tosuncuk' Vakası: 30 Bin Kişiyi Dolandırdı, Gürcistan'da Yakalandı

etiket Yeni 'Tosuncuk' Vakası: 30 Bin Kişiyi Dolandırdı, Gürcistan'da Yakalandı

'Saadet zinciri' yöntemine dayalı bir dolandırıcılık vakası daha ortaya çıktı. İzmir'de kurduğu şirket aracılığıyla yaklaşık 30 bin kişiden 10 milyon liradan fazla para topladığı tespit edilen ve hakkında kırmızı bülten çıkarılan Atakan A., Gürcistan'da yakalandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İzmir'de 'saadet zinciri' yöntemiyle dolandırıcılık yapan Atakan A'.nın Gürcistan'da olduğu bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, ülkedeki güvenlik güçleriyle irtibata geçti.

Atakan A'nın Batum'da bir evde saklandığının tespit edilmesi üzerine düzenlenen ortak operasyonda gözaltına alınan şüphelinin Türkiye'ye iade sürecinin başlatıldığı öğrenildi.

Vurgun 10 milyon liradan fazla

Vurgun 10 milyon liradan fazla

'Epitelyum internet reklamcılığı' olarak bilinen ve yüksek kâr payı vaadiyle Türkiye genelinde yaklaşık 30 bin vatandaştan 10 milyon liranın üzerinde parayı hesabına aktardıktan sonra yurt dışına kaçtığı tespit edilen Atakan A'nın, Türk makamlarının başvurusu üzerine bir süreden beri kırmızı bültenle arandığı öğrenildi.

Slogan "çok yatır çok kazan"

Slogan "çok yatır çok kazan"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kamuoyunda 'İkinci tosuncuk vakası' olarak bilinen olayda, 'çok yatır çok kazan' sloganı ile kandırılan vatandaşlara belli bir ücret karşılığında 'reklam paketi' satılıyor ve yüksek kâr vaadinde bulunuluyordu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
316
110
34
28
17
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rcpbyrm

olum önce kaçış planını yapın ! bu halkı dolandırmak işin en kolay kısmı !

King in the East

bıkmadınız lan saadet zincirlerinden, bet sitelerinden, kumar oyunlarından.. ne salak insanlar..

Lvnt YKSL

Gürcistan ne lan! Arka bahçede saklanan hırsız, Vizyonsuz tosun!