Görüş Bildir
Haberler
Yeni Toshiba Notebook'lar Tanıtıldı

Yeni Toshiba Notebook'lar Tanıtıldı

Onedio Medya
08.07.2014 - 00:01 Son Güncelleme: 08.07.2014 - 01:23

Yeni Toshiba Notebook'lar Tanıtıldı

Yeni Toshiba Satellite S serisi tanıtıldı, yeni özelliklerle birlikte yolda...

Toshiba , ultra-ince ve şık 39.6 cm (15.6') ekranlı Satellite S50 ve 43.9 cm (17.3') ekranlı Satellite S70 modellerinden oluşan yeni S Serisi notebook'larını tanıttı. Bir dizi ergonomik özelliğin performans ve dokunmatik ekran seçenekleriyle buluştuğu modeller sıra dışı kullanışlılık sağlıyor.

Satellite S Serisi'nin bir dizi eğlence özelliği gelişmiş bir multimedya deneyimi sağlıyor. Yüksek performanslı ve ayarları DTS Sound tarafından yapılmış harman/kardon® hoparlörler ile kullanıcılar harici bir hoparlöre bağlamaya gereksinim duymadan müzik dinleyebiliyor veya en yeni filmleri izleyebiliyorlar.

Toshiba'nın dahili Resolution + teknolojisi video ve fotoğraf içeriklerini gerçek zamanlı olarak analiz ederek ve iyileştirerek, gerçekçi görüntülerle gelişmiş bir görüntüleme deneyimi sunuyor. Net detaylar ve canlı renkler için HD, HD+ ve Full HD kalitesinde ekran seçenekleri de mevcut.

Tam güç, tam kapasite

i7'ye kadar 4. nesil Intel® Core işlemciler, çoklu uygulamalar çalışırken bile gelişmiş eğlence, çoklu işlem ve medya uygulamalarında yumuşak ve hızlı yanıt veren bir performans sağlıyor. S70 modelinin desteklediği Intel® entegre grafik işlemciler veya AMD Radeon R7 M260 Serisi GPU'lar ve AMD® Radeon ™ R9 M265X grafik işlemciler ve 2GB kapasiteli GDDR5 VRAM özellikleri, yumuşak ve hatasız bir düzenleme ve oyun deneyimi sunuyor. Bu da S Serisi'nin estetik kalite, kullanışlılık ve performans ile oyun esnasında daha fazla hız ve yoğun görüntü kalitesi olarak karşımıza çıkıyor.

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/yeni-tos...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın