Görüş Bildir
Haberler
Yeni Teknik Direktör Kim Olacak? Sergen Yalçın Sonrası Beşiktaş'ın Başına Geçebilecek Muhtemel İsimler

Yeni Teknik Direktör Kim Olacak? Sergen Yalçın Sonrası Beşiktaş'ın Başına Geçebilecek Muhtemel İsimler

Soner Çağlayan
09.12.2021 - 14:55 Son Güncelleme: 09.12.2021 - 23:10

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi sona erdi. Bir Türkiye Süper Lig şampiyonluğu bir de Türkiye Kupası ile Beşiktaş'a veda etti Sergen Hoca. Bu ayrılığın sonrasında ise kulislerde yeni adaylar konuşulmaya başlandı. Bakalım bu isimler kimlermiş ve sizce Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olmalı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Slaven Bilić

1. Slaven Bilić

Daha önce 2 sezon Beşiktaş'ı çalıştıran Slaven Bilić, maç başına 1.82 puan ortalaması yakalamıştı ve özellikle Avrupa maçlarında unutulmaz sonuçlara imza atmıştı. Şu anda Çin'de BJ Guoan'ı çalıştıran tecrübeli teknik direktörün sözleşmesi 31 Aralık 2022'de sona eriyor.

2. Edin Terzić

2. Edin Terzić

Beşiktaş'ta çalıştığı dönem ve sonrasında da Slaven Bilić'in yardımcılığını yapan Edin Terzić 2018 yılından beri Borussia Dortmund'da görev yapıyor.  Geçtiğimiz sezon Lucien Favre'nin kovulmasından sonra B. Dortmund'da teknik direktörlüğe getiren tecrübeli antrenör Almanya Kupası zaferi yaşamıştı takımında.

3. Samet Aybaba

3. Samet Aybaba

Tecrübeli teknik direktör Beşiktaş'ın simge isimlerinden. ''Feda'' sezonunda da takımı yönetmişti ve kısıtlı imkanlarla iyi işler başarmıştı.

4. Şenol Güneş

4. Şenol Güneş

Beşiktaş'ın son 3 şampiyonluğunun ikisinde imzası bulunan Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi'ndeki namağlup grup liderliğinin de mimarıydı. Başarısız A Milli Takım performansından sonra dinlenmeye çekildiği biliniyor.

5. Mehmet Özdilek

5. Mehmet Özdilek

Nam-ı diğer Şifo, Beşiktaş'ın efsanelerinden. 1 yıldan fazladır herhangi bir takımı çalıştırmıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rıza Çalımbay

6. Rıza Çalımbay

Şu anda Sivasspor'u çalıştıran Rıza Çalımbay'ın sözleşmesinde ''Beşiktaş'tan bir teklif gelirse görevi bırakır.'' maddesi olduğu rivayet ediliyor. Daha önce de 6 ay süreyle Beşiktaş'ı çalıştırmıştı Rıza Çalımbay.

7. Francesco Farioli

7. Francesco Farioli

Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Francesco Farioli, oynattığı pozitif futbolla dikkatleri çekiyor. Fenerbahçe'nin de gündemindeki teknik direktör adaylarından biriydi ancak anlaşma sağlanamamıştı.

8. Okan Buruk

8. Okan Buruk

2019-2020 sezonunda Başakşehir'i şampiyon yapan Okan Buruk da adaylar arasında. 48 yaşındaki Buruk şu an bir takımı çalıştırmıyor. Okan Buruk kariyerinde, Başakşehir'den önce Gaziantepspor, sivasspor, Göztepe, Akhisar ve Çaykur Rizespor'u çalıştırdı.

9. Daniel Farke

9. Daniel Farke

Daniel Farke, Borussia Dortmund'un ikinci takımında 2 yıl görev yaptı. Dortmund ile sözleşmesini uzatamaması sonrası o dönem Championship'te bulunan Norwich City'nin başına geçti. 2017'de Norwich'in başına geçtikten sonra 2018-19 sezonu sonunda İngiliz ekibini Premier Lig'e çıkardı.

Sizce Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olmalı?

Sizce Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olmalı?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
6
6
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sena sena

edin terzic adlı arkadaşı destekliyorum takımım için. maşallah pek yakışıklı az gözümüz gönlümüz açılsın :)

Yigit Karabey

beyinsiz!!!