Görüş Bildir
Haberler
Yeni Sezon Yaklaştıkça Heyecan Artıyor! İşte Geçtiğimiz Haftanın Tüm Transfer Dedikoduları

Yeni Sezon Yaklaştıkça Heyecan Artıyor! İşte Geçtiğimiz Haftanın Tüm Transfer Dedikoduları

Soner Çağlayan
16.08.2020 - 23:29 Son Güncelleme: 18.08.2020 - 13:13

Futbolla ilgili en çok sevdiğimiz şeylerden biri transfer haberleri muhakkak. 😂

İçeriğin Devamı Aşağıda

19. Óscar Estupiñán ➡️ Yeni Malatyaspor

19. Óscar Estupiñán ➡️  Yeni Malatyaspor

Denizlispor'a geçen sezon başında Portekiz ekibi Vitoria Guimares'ten kiralanıp attığı 7 golle takımın yıldızı olan Oscar Estupinan, Yeni Malatyaspor'un radarında.

18. Marvin Bakalorz ➡️ Yukatel Denizlispor

18. Marvin Bakalorz ➡️  Yukatel Denizlispor

Süper Lig'de transfer arayışlarını sürdüren Yukatel Denizlispor'un Hannover 96'dan Alman orta saha oyuncusu Marvin Bakalorz'la anlaştığı iddia edildi.

17. Fernandao ➡️ Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Konyaspor

17. Fernandao ➡️  Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Konyaspor

Süper Lig’in yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un transfer etmek için yoğun çaba sarf ettiği Brezilyalı forvet Fernandao için Konyaspor da devreye girdi. Yeşil-Beyazlılar, Bahia’da sözleşmesi devam eden oyuncuya Erzurumspor’un önerdiği rakamdan daha yüksek bir para sundu.

16. Olarenwaju Kayode ➡️ Göztepe

16. Olarenwaju Kayode ➡️  Göztepe

Göztepe, Gaziantep FK’da kiralık olarak forma giyen Olarenwaju Kayode’ye kanca attı. Ligde geçen sezon 27 maçta 10 gol atan 27 yaşındaki Nijeryalı forvet için bonservisini elinde bulunduran kulübü Shakhtar Donetsk’le pazarlıklar başladı.

15. Emrah Başsan ➡️ Göztepe

15. Emrah Başsan ➡️  Göztepe

Süper Lig'de sezon bitiminde kadrosunda kapsamlı operasyona giden Göztepe'nin dış transferde Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'dan ayrılan Emrah Başsan'la ilgilendiği iddia edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

14. Deniz Türüç ve Harun Tekin ➡️ Kasımpaşa

14. Deniz Türüç ve Harun Tekin ➡️  Kasımpaşa

TRT Spor'un haberine göre Kasımpaşa, Deniz Türüç için resmi teklifini Fenerbahçe'ye iletirken Harun Tekin'in transferi adına da görüşmelere başladı.

13. Abdullahi Shehu ➡️ Antalyaspor

13. Abdullahi Shehu ➡️  Antalyaspor

Kırmızı-Beyazlılar, TFF 1.Lig ekibi Bursaspor'la sözleşmesi biten ve boşa çıkan Abdullahi Shehu ile masaya oturdu ve anlaşma noktasına geldi.

12. Doğukan Sinik ➡️ Fenerbahçe

12. Doğukan Sinik ➡️  Fenerbahçe

Üst üste yaptığı transferlerle yeni sezona iddialı girmek isteyen sarı lacivertliler, 21 yaşındaki Doğukan Sinik transferiyle de hücum bölgesinde alternatif oluşturmak istiyor.

11. Fatih Kuruçuk ➡️ Freiburg ve Getafe

11. Fatih Kuruçuk ➡️ Freiburg ve Getafe

Geride kalan sezonda Fatih Karagümrük forması ile Süper Lig'e yükselen ve 27 maçta 5 gol atan 22 yaşınaki stoper Fatih Kuruçuk'a Freiburg ve Getafe talip oldu. Fatih Karagümrük gelecek sezon sözleşmesi sona erecek oyuncu için 1 milyon Euro talep ediyor.

10. Diego Perotti ➡️ Fenerbahçe

10. Diego Perotti ➡️ Fenerbahçe

Sarı- Lacivertliler’in, kanat pozisyonunda forma giyen ve bir süredir gündeminde olan Roma’nın oyuncusu Diego Perotti’de mutlu sona çok yaklaştı. Alınan bilgiye göre Perotti’nin menajeriyle yapılan görüşmelerde kesin olarak anlaşmaya varıldığı, artık tek sorunun 32 yaşındaki oyuncunun kulübünü ikna etmeye kaldığı bilgisine ulaşıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Mario Götze ➡️ Galatasaray

9. Mario Götze ➡️ Galatasaray

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Borussia Dortmund ile yollarını ayıran ve bonservisini eline alan Mario Götze'ye 3 sezon sözleşme önerdi ve yıllık 2.5 milyon euro teklif etti.

8. Anastasios Bakasetas ➡️ Fenerbahçe

8. Anastasios Bakasetas ➡️ Fenerbahçe

Erol Bulut, Alanyaspor’dan öğrencisi olan Bakasetas’ı Fenerbahçe’ye istiyor. Bulut'un 10 numarayı vermeyi planladığı başarılı oyuncu için Kanarya, Aytemiz Alanyaspor'a Jailson'u önerdi. Ancak Akdeniz ekibi ekstra 2.5 milyon Euro para isteyince transfer zora girdi.

7. Vincent Aboubakar ➡️ Alanyaspor, Fenerbahçe ve Galatasaray

7. Vincent Aboubakar ➡️  Alanyaspor, Fenerbahçe ve Galatasaray

Porto'da yaşadığı sakatlık sonrası forvet rotasyonunda Marega, Tiquinho ve Ze Luis'in arkasına düşen eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar'ın menajerlerinin, Süper Lig ekipleri Alanyaspor, Fenerbahçe ve Galatasaray ile görüşme halinde oldukları belirtildi.

6. Robinho ➡️ Sivasspor

6. Robinho ➡️ Sivasspor

Mecnun Otyakmaz, gündeme gelen Robinho transferi ile ilgili şu ifadelere yer verdi: “Robinho bizde çok istekliydi, çok formdaydı, çok da başarılıydı. Genel kurulda daha netleşir. Rıza hocamız da isteyebilir” ifadelerini kullandı.

5. Badou Ndiaye ➡️ Beşiktaş

5. Badou Ndiaye ➡️  Beşiktaş

Beşiktaş, Stoke City’den Badou Ndiaye’yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Senegalli oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralamak istiyen siyah beyazlılar, İngiliz ekibine resmi teklifini sundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Davide Santon ➡️ Beşiktaş

4. Davide Santon ➡️ Beşiktaş

TRT Spor’un haberine göre siyah beyazlı ekip, Roma’dan Davide Santon’u satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

3. Abdülkadir Ömür ➡️ Atalanta

3. Abdülkadir Ömür ➡️ Atalanta

İtalyan basınındaki haberlere göre Atalanta, genç yeteneği transfer listesine aldı. Milliyet'in haberine göre; 32 yaşındaki Papu Gomez’in yerine bu bölgeyi doldurabilecek iyi bir oyuncu aradığı belirtilen Çizme ekibinin, Abdülkadir’i gündemine aldığı bildirildi.

2. Jozo Šimunović ➡️ Trabzonspor

2. Jozo Šimunović ➡️ Trabzonspor

Savunmayı sil baştan oluşturacak olan Fırtına bu bölgeye ilk transferini gerçekleştirmek üzere... Karadeniz ekibi, Hırvat futbolcu Jozo Simunovic ve kulübü Celtic'le her konuda anlaşma sağladı. Bordo-Mavililer bu transfer için bonservis bedeli ödemeyecek.

1. Junior Caiçara ➡️ West Ham United ve West Bromwich Albion

1. Junior Caiçara ➡️ West Ham United ve West Bromwich Albion

Turuncu-Lacivertliler’in deneyimli sağ bekine West Ham ve West Bormwich talip oldu. Resmi teklif geldi. İstanbul ekibi 3 milyon Pound bonservis istedi, kabul edilmesi halinde transfer gerçekleşecek.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir; 🚀

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın