Görüş Bildir
Haberler
Yeni Şafak'a Göre ‘Geziciler’ İstanbul'un Suyunu Bitirecek!

Yeni Şafak'a Göre ‘Geziciler’ İstanbul'un Suyunu Bitirecek!

adem kara
16.07.2014 - 17:40

Yeni Şafak Gazetesi'nin internet sitesinde bugün yayınlanan bir haberde akıllara durgunluk veren bir iddia yer aldı. 'Geziciler'in korkunç İstanbul planı' başlıklı haberde 'Geziciler'in hükümeti zor durumda bırakmak için muslukları açık bırakmak suretiyle bir ay içerisinde İstanbul’un suyunu bitireceği’ öne sürüldü. 

Haberde, Twitter’da yapılan bir paylaşıma dayanarak 'Gezi olaylarıyla örgütlenen kesimin' hükümete karşı yeni bir eylem hazırlığı içinde olduğu ve bunun da İstanbul'un suyunu bitirmeye çalışmak olduğu ifade edildi. Haber bir müddet sonra siteden kaldırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte Yeni Şafak'ın o haberi:

İşte Yeni Şafak'ın o haberi:

'Gezicilerin korkunç İstanbul planı!

Gezi olaylarıyla birlikte hükümeti devirebilmek için hemen her yolu deneyen 'sağcı, solcu, ulusalcı, kürtçü vb.' gibi görüşlerin ortaya çıkardığı fikir koalisyonu Geziciler'in hükümete karşı yeni bir eylem planı için çalıştığı ortaya çıktı. Twitter'da bazı kullanıcılar ilginç bir örgütlenmeye gitti: İstanbul'un suyunu bitirelim...

Sosyal medya üzerinden yapılan kampanyalardan biri de İstanbul'un suyu üzerine. Aylardır bilimadamları İstanbul'a yeterli düzeyde yağmurun düşmediğini bu yüzden su sıkıntısı çekilebileceğini söylemişti. Bazı uzmanlar da 'İstanbul'un 2 aylık suyu kaldı' uyarıları yapmıştı.

'İstanbul'un suyunu bitirelim'

Bu uyarılardan yola çıkan bazı Geziciler, Twitter'da örgütlenerek İstanbul'un suyunu bitirmeye, böylece hem belediyeyi hem de Köşk seçimleri öncesi Başbakan Erdoğan'ı zor duruma düşürmeye çalışacak. Buna göre eyleme katılanlar tarafından musluklar açık bırakılacak, İstanbul'un suyu 1 ayda bitirilecek, hükümet ve belediye zor durumda kalacak.'

Haber sosyal medyada dalga konusu oldu

Haber sosyal medyada dalga konusu oldu
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0