Görüş Bildir
Haberler
Yeni Nesil Jönlerden Hangisi Senin Sevgilin Olmalı?

etiket Yeni Nesil Jönlerden Hangisi Senin Sevgilin Olmalı?

Aylak Madam
05.09.2015 - 18:05

Bize kim olduğunu söyle, sana sevgilini söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bize sevgilinde olmazsa olmaz dediğin özelliği söyle!

2. Peki fiziksel olarak hangi özelliğe sahip olsa tadından yenmez?

3. Sevgilinle birlikte yapmaktan keyif alacağın aktivite hangisi?

4. Sağlam bir ilişkinin olmazsa olmazı nedir?

5. Peki, ilişkini bitirme nedenin şunlardan hangisi olabilir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de sevgiline genellikle hangisiyle hitap ettiğini söyle!

7. Peki, sevgilin sana doğum gününde hangisini alsa mutlu olursun?

8. Son olarak, sevgilinin tarzını seçmeni istiyoruz senden!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Şükrü Özyıldız" çıktı!

"Şükrü Özyıldız" çıktı!

Senin için yakışıklılık, dış görünüş baya önemli, ama bunlar yeter mi diye sorsak sana, cevabın net bir şekilde 'Hayır' olur. Çünkü dış görünüş de bir yere kadar yani, tablo gibi adamı izle izle nereye kadar? İnsan sıkılır be! Hem sana ruh gerek ruh. Hem yakışıklı, hem sahiplenici, hem de zeki biri yani. İşte tam da bu yüzden, bütüüün bu süper ötesi özelliklerin karması Şükrü Özyıldız tam senlik!

"Barış Arduç" çıktı!

"Barış Arduç" çıktı!

Demek sen de bebek yüz akımına kapılanlardansın. Kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş erkekler senin için yaratılmış desek yalan olmaz. Ama her üç kadından beşinin(!) senin gibi 'Baby Face' sevdiğini düşünürsek işin zor yani. Gelsin kıskançlık krizleri, gelsin kavgalar! 'Yok, ben bu özelliğimi törpülerim, gülü seviyorum dikenine katlanırım,' diyorsan, Barış Arduç tam senin kalemin bir erkek!

"Burak Deniz" çıktı!

"Burak Deniz" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sen asi ve hırçın erkeklerden hoşlanıyorsun. Öyle vıcık vıcık romantizm hiç ama hiç senlik değil! Kafasına koyduğunu yapan, hafif çılgın bir erkek tam senin aradığın tip. Tabi dışarıda hırçın, senin yanındayken kedi olsun ki tadından da yenmesin değil mi? İşte senin maceracı, çılgın ruhuna en iyi gidecek o erkeği bulduk: Burak Deniz!

"Tolga Sarıtaş" çıktı!

"Tolga Sarıtaş" çıktı!

Sen kesinlikle zor seviyorsun be canım. Öyle senin peşinden koşup, sana iltifatlar yağdıran, bir dediğini iki etmeyen erkeklerle asla işin olmaz. Bir kere çok sıkıcı zaten. Erkek dediğin içindeki güzelliği herkesin görebildiği biri olmayacak bir kere! Sadece çok özel kadınlar onu fark edebilecek. Kısacası sen sadece sana özel olan birisini arıyorsun. Uğraştırsa da, yorsa da bunu istiyorsun n'apalım! Ömür törpüsü de olsa, ömrünü onla geçirmek isteyeceğin erkek: Tolga Sarıtaş!

"Kaan Yıldırım" çıktı!

"Kaan Yıldırım" çıktı!

İlk olarak sana, seni anlatalım be canım: Sen basit zevkleri olan; mutluluğu, huzuru parada pulda ya da Kaf Dağı'nın ardında arayan bir kadın değilsin. Mutluluğun sahip olduğumuz her anda, yani içimizde olduğunu bilecek kadar şey tecrübe etmişsin. İşte bundandır ki içi dışı bir, harbi bir erkek senin kalp atışlarını değiştirebilir. Sadece senin gibi özel kadınların içindeki cevheri görebileceği o erkeği bulduk: Kaan Yıldırım!

"Alper Saldıran" çıktı!

"Alper Saldıran" çıktı!

Öncelikle senin hayatının olmazsa olmazı eğlence! Sen hep gül, hep mutlu ol başka bir şey istemezsin zaten. Eh haliyle enerjini düşüren, kazulet tipli insanlardan da nefret edersin. Dünya'ya bir kez gelmişken gülmeyelim de taşa mı dönelim değil mi canım? Senin enerjini de en az senin kadar enerjik biri taşıyabilir zaten. Dolayısıyla gülüşüyle, yaptığı ansız çılgınlık ve sürprizleriyle Alper Saldıran senin için biçilmiş kaftan!

"Serkan Çayoğlu" çıktı!

"Serkan Çayoğlu" çıktı!

Sen her şeyden önce duyguların kadınısın. Mantığının, kalbinin sesine karşı durması düşünülemez bile. Aşk ile nefes alır, aşk ile yaşarsın. Hayatı bir film sahnesi gibi görenlerdensin yani. Baş rolün sen ve romantik hayallerin olduğunu söylememize gerek yok bizce. Dolayısıyla sana hitap edecek erkek de, en az senin kadar duygusal olmalı. Elbette oturup senle ağlasın istemezsin, ama sen ağladığında dünyaları yakacak kadar da abayı yakmış olmalı. Bunu senin için yapacak kişiyi aradık taradık bulduk sonunda: Serkan Çayoğlu!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1604
675
347
300
148
127
45