Görüş Bildir
Haberler
Yeni Modeller Detroit'de Görücüye Çıkacak

Yeni Modeller Detroit'de Görücüye Çıkacak

Mithat Catan
17.12.2013 - 11:26 Son Güncelleme: 17.12.2013 - 11:38

Yeni Modeller Detroit'de Görücüye Çıkacak

Otomotiv sektörünün heyecanla beklediği Detroit Otomobil Fuarı 13 Ocak'ta kapılarını açmaya hazırlanıyor. Bir çok büyük markanın yeni modellerini sergileyeceği fuar 2014 yılı ve sonrasına şekil verecek nitelikli modellere ev sahipliği yapacak. Audi, BMW, Ford, Mercedes, Lexus ve Volvo gibi firmaların yeni modelleriyle ön plana çıkacağı fuar, önümüzdeki yıl otomotiv sektörünün çizgisini büyük ölçüde sergileyecek.

Audi

Alman otomotiv devi Detroit Otomobil Fuarı'na iyi hazırlanan firmalardan. Yeni kompakt SUV modeli Q1'in tanıtımını fuarda gerçekleştirecek olan Audi, yeni nesil Q5, A4 ve A6 modelleriyle ilgili de bir dizi ipucu sergileyecek. Bunun yanı sıra adı henüz açıklanmayan konsept bir SUV modelini daha fuara hazırlayan firma neredeyse A3 boyutlarında 3 kapılı bir arazi aracını tanıtacak.

BMW

Fuarın en çok ziyaret edilen markalarından biri olması beklenen BMW, üç yeni model tanıtımıyla katılımcıların karşısına çıkacak. Geçtiğimiz hafta görüntüleri yayınlanan yeni M3 Sedan ve M4 Coupe, markanın fuarda ön plana çıkaracağı modeller olacak. İkisi de 425 beygir gücünde 6 silindirli motor ile gelecek olan modellerin Avrupa satış fiyatı 65 bin Euro civarında olacak. M Serisi'nin yanı sıra 1 Serisi Coupe modelinin yerine geçecek olan 2 Serisi Coupe modelini de tanıtacak olan BMW, bu modeli de Mart ayında 30 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa çıkarmayı planlıyor.

Ford

Geçtiğimiz günlerde yeni Mustang modelini tanıtan Ford, dünya genelinde gerçekleştireceği lansmanlardan ilkini Detroit'de düzenleyecek. Bir çok yeni teknolojiyle ve farklı görünümüyle ikonik Amerika rüyasını sürdürecek olan yeni Mustang, 2015 yılı başlarında satışa çıkacak.

Mercedes-Benz

Alman otomotiv devi Mercedes-Benz, en çok satan modellerinden biri olan C Sınıfı'nın yeni versiyonunu Detroit'de sergilemeye hazırlanıyor. Yeni hafif alaşım kasası ve gelişmiş güvenlik teknolojileriyle merakla beklenen yeni C Sınıfı fuarda en çok ilgi görecek modeller arasında yer alıyor.

Lexus

Yeni F modeliyle ilgili ipucu fotoğrafları yayınlayan Lexus, Detroit Otomobil Fuarı'nda görkemli bir lansman düzenleyecek. Küçük segment fakat yüksek performanslı bir otomobil olduğu doğrulanan F modeli, önümüzdeki yıl ortalarında satışa çıkacak.

Volvo

Volvo'nun yeni nesil konsept çalışmalarından biri olan XC Coupe modeli Detroit'de ortaya çıkıyor. Markanın SUV model yelpazesine eklenecek olan model, 2014 yılı sonlarında showroomlardaki yerini alacak.

Kaynak: http://www.otomobilfiyatlistesi.com/h...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0