Görüş Bildir
Haberler
Yeni Matrix Üçlemesi Mi Geliyor?

Yeni Matrix Üçlemesi Mi Geliyor?

Onedio Medya
03.03.2014 - 17:06 Son Güncelleme: 29.04.2022 - 17:34

Yeni Matrix Üçlemesi Mi Geliyor?

İnternetten Seçtiklerimiz kategorisindeki tüm haberler

Yeni Matrix Üçlemesi mi Geliyor?

Latino Review'in haberine göre, Warner Bros yapımcıları, yeni bir Matrix üçlemesi için Wachowski'lerin kapısını çaldı!

Emektar serilerin birer birer beyazperdeyi ziyaret edeceğinin haberlerini aldığımız şu günlerde, bir başka merak uyandıran dedikodu da Matrix cenahından geldi!

Latino Review'in haberine göre, Warner Bros yapımcılarıyla Wachowski kardeşler, yeni bir üçleme için masaya oturmuş durumdalar. Şu sıralar iddialı bilimkurgu projeleri Jüpiter Yükseliyor (Jupiter Ascending) projeleriyle sinema salonlarını ziyaret etmeye hazırlanan Wachowski Kardeşler'in yeni bir Matrix üçlemesini perdeye taşıma fikrine nasıl yaklaşacaklarıysa büyük merak konusu!

Arayı fazla soğutmadan Sense8 adlı televizyon projesine yönelecek olan kardeşlerin, yeni bir Matrix serisini perdeye taşımak için zamana ihtiyaçları olduğu düşünülse de, Warner Bros'un, Lana ve Andy ikilisinin aklını çelmesi de pekala ihtimal dahilinde!

Daha çok bilgi için:

Sense8

,

Matrix

,

Jüpiter Yükseliyor

Ralph Fiennes, yirmi dördüncü defa perdeyi ziyaret edecek olan James Bond filminin çekimlerine Ekim ayı içerisinde start verileceğini çıtlat...

Uzun bir yapım sürecinin ardından nihayet post-prodüksiyon aşamasına geçilen Sin City: A Dame To Kill For filminin ardından devam filminin d...

Iron Man 3'ün kötüsü Mandarin'in kaderi ve Kaptan Amerika: Kış Askeri'nin ilk 10 dakikası şanslı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

İnternetten Seçtiklerimiz kategorisindeki tüm haberler

Yukarıya dön

Kaynak: http://www.beyazperde.com/haberler/fi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın