Görüş Bildir
Haberler
Yeni Lamborghini Cabrera Testlere Başladı

Yeni Lamborghini Cabrera Testlere Başladı

Mithat Catan
30.09.2013 - 15:42 Son Güncelleme: 30.09.2013 - 17:37

Yeni Lamborghini Cabrera Testlere Başladı

Lamborghini Gallardo'nun yerine geçmesi beklenen yeni Cabrera, Almanya'daki Nürburgring pistinde test aşamasındayken görüntülendi.

10 yıldır üretimde olan Lamborghini Gallardo yerini Cabrera'ya bırakmaya hazırlanıyor. Markanın geçtiğimiz sene duyurusunu yaptığı ve önümüzdeki sene fuarlarda boy gösterecek yeni Cabrera henüz prototip aşamasında olmasına rağmen otomotiv dünyasında büyük ilgiyle izleniyor.

Kamuflajlı şekilde görüntülenen yeni Lamborghini Cabrera, genel hatlarıyla Gallardo'yu andıran bir tasarım çizgisine sahip. Gallardo'ya göre daha uzun, geniş ve yere yakın olan Cabrera büyük ölçüde alüminyum ve karbon fiberden inşa edildi.

Ön kısımda Gallardo'nun agresif imajını barındıran yeni Cabrera bu imajı büyük far tasarımı ve orta kısımdaki büyük hava girişiyle pekiştiriyor. Sesto Elemento modelinden de çizgiler taşıyan model, arka kısımda bulunan yeni dizayn egzoz çıkışlarıyla dikkat çekiyor.

Kaputun altına baktığımızda Gallardo ile aynı motoru taşıyan Cabrera 5.2 litrelik V10 ile karşımıza çıkıyor. Performansı biraz artırılan motor 600 beygirlik bir güce sahip. Bunun yanı sıra yakıt tüketimi ve emisyon değerlerini de düşürmek isteyen Lamborghini yeni spor otomobiline silindir devre dışı bırakma sistemini dahil etmiş.

Henüz tam çıkış tarihi ve fiyatı belli olmayan yeni Lamborghini Cabrera'nın fiyatının 200 bin Euro civarında olması bekleniyor. Model 2014 yılı Mart ayında düzenlenecek Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergilenecek.

Mithat Çatan

Kaynak: http://www.otomobilfiyatlistesi.com/h...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın