Görüş Bildir
Haberler
Yeni Kararlar... Kısıtlamalar Esnetilecek Mi? Kabine Sonrası Erdoğan Açıkladı

Yeni Kararlar... Kısıtlamalar Esnetilecek Mi? Kabine Sonrası Erdoğan Açıkladı

Sunay Korkmaz
01.02.2021 - 20:06

Koronavirüs vaka sayılarını düşürmek için getirilen kısıtlamaların ne zaman biteceği bugünlerin en popüler konuları arasında. Vaka sayıları dün 6 binin üzerinde gelmişti. Tedbirlerin vaka sayısına olumlu yansıdığı belirtilirken aşı çalışmalarının da tam gaz devam ettiği biliniyor. Kabine Toplantısının birinci gündem maddesi olan kısıtlamalarda son durum ne? İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kısıtlamalar Esnetilecek mi?

Kısıtlamalar Esnetilecek mi?
  • Salgın nedeniyle ekonomik küçülme kaçınılmaz oldu. Bu da işsizliğin artması demek. Salgın süresince Türkiye'nin direnci kırılmadığı gibi tam tersine önüne yeni fırsatlar çıktı.

  • Hafızalarınız tazelemek adına verdiğimiz desteklerin bazılarını söylemek istiyorum. 650 bin emeklimizi kapsayan en düşük emekli maaş ödemesini bin liradan 1500 liraya yükselttik.

  • 15 Şubat'ta köy okulların açılmasını kararlaştırdık. Olağan bir artış söz konusu olursa eğitime yeniden ara verilecektir. Özellikle söyleyeyim. 8 ve 12 sınıflar ile ilkokul ve özel okulların eğitim öğretimin 1 Mart'tan itibaren hazırlıklara başlanacak.

  • Vaka sayısının düşüşüne göre esnaflara yönelik kısıtlamalar için gerekli takvimin başlatılmasını hazırlıyoruz.

Aşağıdakiler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
engin demirdağ

Ne bu bilgisayar filan mı aç-kapa yapınca düzeliyor mu? Boş yapıyorlar, turist için kaldırdınız yasakları millete yalandan vaka sayısı açıkladınız, bu yaz d... Devamını Gör