Görüş Bildir
Haberler
Yeni iPad Tablet Kalemiyle Gelebilir

Yeni iPad Tablet Kalemiyle Gelebilir

ATKN
19.01.2015 - 10:06
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple'ın tablet kalemi (stylus) ile sunacağı yeni bir iPad üzerinde çalıştığı belirtildi. 3D yazma imkanı verecek tablet kalemin ikinci çeyrekte yeni iPad Pro'ya aksesuar olarak sunulması bekleniyor.

Tayland merkezli KGI Securities firmasından Ming-chi Kuo, Apple'ın yeni tablet modeli için kalem geliştirdiğini öne sürdü. Apple'ın yaptığı patent başvurularını değerlendiren Kuo, kaleme sahip yeni iPad Pro'nun 2015'in ikinci çeyreğinde sunulacağını savundu.

Apple Insider'da yer alan habere göre, tablet kalemi yeni iPad'in içinde değil ancak aksesuar olarak sunulabilir. Böylece iPad fiyatının yukarı çekilmemesi hedefleniyor. Tablet kalemin, '3D yazmayı' mümkün kılabilmek için sensörler taşıyacağı Lightning adaptörü ile şarj olacağı öne sürüldü. Kuo, 'stylus'un kablosuz modelinin de olabileceğini belirtirken tablet kalemin mevcut ve önceki iPad modelleriyle uyumlu olup olmayacağı bilinmiyor.

Geçmişte tahminleri tutmuştu

Kuo, Apple'ın tablet kalemiyle gelirleri artırmak değil, spesifik tüketici gruplarına erişmeyi hedeflediğini ve 2015'te kalemin nakliyat miktarının 2 veya 2,5 milyona erişebileceğini belirtti.

Kuo, geçmişte Apple ürünleri hakkında yaptığı doğru tahminlerle biliniyor. iPad Air 2'nin güneş ışını yansıtmayan ekranla geleceğini, altın renk opsiyonu sunacağını, A8 işlemcisi taşıyacağını ve Touch ID teknolojisi bulunduracağını önceden duyuran Kuo, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus özelliklerini satışa sunulmalarından beş ay önce duyurmuştu.

Al Jazeera Turk

Kaynak: http://aljazeera.com.tr/haber/yeni-ip...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0