Görüş Bildir
Müge Anlı Üvey Oğluyla Kaçan Tuğçe'nin Umursamaz Tavrına Karşılık Verdiği Cevapla Dumura Uğrattı!
Müge Anlı'nın programına katılan Umut Yetkin eşi Tuğçe ve oğlu Mustafa'nın kaçtıklarını iddia etmişti. Eşinin 8 yaşındaki çocuklarını da yanlarına alması üzerine Aile Bakanlığı'na seslenmiş; bunun üzerine kaçan eşi ve oğlu programa katılıp iddiaları yanıtlamıştı. Müge Anlı'nın umursamaz tavırları karşısında Tuğçe'ye söyledikleri gündem oldu.
Aşk Olmayacak Denmişti: Kızıl Goncalar'da Zeynep ve Cüneyd'e Yazılan Romantik Sahne İzleyiciyi Kızdırdı!
Kızıl Goncalar'da 15 yaşındaki Zeynep'in Cüneyd'le zorla evlendirilmek istenmesi sık sık tepkilere yol açıyor. Ancak yönetmen Ömür Atay, dizide Zeynep ve Cüneyd arasında bir 'aşk bağı' olmayacağını ve bunun düşünülmesine imkan verecek sahnelerin yazılmayacağını açıklamıştı. Dizinin yeni bölüm fragmanında ikili arasında görülen romantik sahne izleyiciyi kızdırdı!
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Duygu Nebioğlu'nun Müge Anlı'da Bulduğu Annesi Suphiye Orancı, Metin Akpınar Filminde de Oynamış!
Yeşilçam'ın dev isimlerinden Metin Akpınar'ın evlilik dışı yaşadığı ilişkisinden dünyaya gelen ikizleri olduğu haberi gündemde! Usta oyuncunun kızı Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'da bulduğu annesinin Almanya'da yaşadığını öğrendi. Bir dönem figüran olarak ünlü yapımlarda rol alan anne Suphiye Orancı'nın Metin Akpınar'ın filmin de de figüranlık yaptığı ortaya çıktı!
Reklam