Görüş Bildir
Haberler
Yeni HTC One'da 3 Kamera Olacak

Yeni HTC One'da 3 Kamera Olacak

Onedio Medya
28.02.2014 - 18:49 Son Güncelleme: 28.02.2014 - 19:26

Yeni Htc One'da 3 Kamera Olacak!

HTC'nin yeni amirali One 2'nin çok net görüntüleri sızdı! Görünüşe göre yeni One'da sürpriz var!

HTC'nin yeni One'ı bir kez daha kendini gösterdi. Hala adı One Two mu yoksa M8 mi olacağı konusunda gizemini koruyan HTC'nin yeni amiral gemisi çok yakında tanıtılacak. e tanıtılması beklenen yeni cebin sızan bu görüntüleriyse gerçekten heyecanlandırıcı. Tanıtılmadan önce son sızıntılarını veren yeni One, görünüşe göre çift arka kamerayla gelecek.

Daha önce de hakkında çift arka kameraya sahip olacağına yönelik söylentilerin olduğu cebin şimdi de bunu ispatlayacak görüntüleri ortaya çıktı. Arkasında biri üstte biri altta olmak üzere çift kamera olduğunu gördüğümüz yeni HTC'nin alttaki kamerasının yanında ise çift LED flaş var gibi duruyor. Yeni cebin iki adet arka kameraya sahip olmasıyla, piyasanın en iyi kamera fonksiyonlarını sunacağı konusunda beklentiye girmek gayet mümkün.

Ön yüzünde de güçlü bir ön kamera bulunduracak olan One 2 'nin, bu kamerasıyla 4 MP değerinde çözünürlük sunacağı ve ' inanılmaz ' bir görüntü kalitesi sağlayacağı da söylenenler arasında. Yeni cebin kameralarını bir kenara bırakacak olursak, tasarımıyla One'a çok benzeyeceğini de söylemek mümkün.

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/yeni-htc...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın