Görüş Bildir
Haberler
Erişim Sorunları Sonrası WhatsApp Yerine Kullanabileceğiniz Uygulamalar

Erişim Sorunları Sonrası WhatsApp Yerine Kullanabileceğiniz Uygulamalar

Mia Zona
08.01.2021 - 15:47 Son Güncelleme: 04.10.2021 - 23:51

WhatsApp yerine kullanabileceğiniz mesajlaşma uygulamaları önerilerimize göz atabilirsiniz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Telegram

1. Telegram

Telegrambilgisayar, telefon veya tabletinizden kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Telegram özellikle fazla kişili grup sohbetleri yapmak isteyenler için tam istenileni veriyor. Ayrıca her türlü formattaki belgeyi de platform üzerinden paylaşabilirsiniz. Güvenli bir şekilde mesajlaşma imkanı sunan Telegram'ı kullanmak için herhangi bir ücret ödemenize de gerek yok.

2. Signal

2. Signal

Elon Musk'ın da önerdiği Signal, ücretsiz bir şekilde mesajlaşma imkanı sunuyor. Uygulamanın en çok öne çıkan özelliği güvenilirliği. Uygulamada Whatsapp'ta olduğu gibi sesli ve görüntülü arama imkanı da var.

3. BiP

3. BiP

Turkcell'in geliştirdiği BiP, operatör fark etmeden uygulama mağazasından indirerek kullanabileceğiniz bir mesajlaşma uygulaması. Telefonunuz kapalı bile olsa bilgisayarınızdan BiP üzerinden mesajlaşmaya devam edebilirsiniz.

4. Wire

4. Wire

Mesajlaşma uygulamalarına telefon numaranızı vermek istemiyorsanız Wire'ı kullanabilirsiniz. Wire'a dilerseniz e-posta adresinizle veya telefon numaranızla kaydolabilirsiniz. Kullanıcı adınız ile insanlar sizinle görüşme başlatmadan önce bağlantı isteği ile ilk olarak sizin onayınızın alınıyor olması da güzel özelliklerinden biri!

5. Threema

5. Threema

Mesajlaşma uygulamasında aradığınız en önemli özellik güvenlik ise Threema işinizi görecektir. Telefonunuza indirdiğiniz uygulamayı bilgisayarınızdan da kullanabilirsiniz. Uygulamada mesajlar alıcıya iletildikten sonra silinir. Threema'yı kullanmayı düşünüyorsanız, şu an fiyatı 28,99 TL.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Viber

6. Viber

Ücretsiz bir mesajlaşma uygulaması olan Viber, WhatsApp'ın her özelliğini size sunuyor. Ayrıca 'Gizli Sohbet' özelliği ile belirli sohbetleri gizleme imkanı da tanıyor.

7. Skype

7. Skype

Görüntülü sohbet denildiğinde ilk akla gelen uygulama olan emektar Skype, mesajlaşma için de kullanılabiliyor. Telefonunuza indirerek Skype'ı olan herkesle istediğiniz gibi ücretsiz bir şekilde mesajlaşabilirsiniz. Ayrıca mesajlaşmak için telefonunuzun açık olmasına da gerek yok.

8. Google Hangouts

8. Google Hangouts

Hangouts'ı WhatsApp'tan ayıran özelliklerden biri de 10 kişilik görüntülü arama yapma imkanının olması. Hangouts sayesinde dünyanın neresinde olursanız olun sevdikleriniz ile ücretsiz bir şekilde mesajlaşabilirsiniz.

9. LINE

9. LINE

Stickerları ile eğlenceli bir şekilde dilediğiniz kişiyle mesajlaşma imkanı sunan LINE, ücretsiz bir uygulama.

10. WeChat

10. WeChat

Çin'de oldukça popüler bir mesajlaşma uygulaması olan WeChat, ücretsiz bir şekilde mesajlaşmanın yanı sıra dosyaları ve konumunuzu paylaşma, görüntülü veya sesli aramalar yapmanızı sağlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. KakaoTalk

11. KakaoTalk

Yalnızca mesajlaşmak sizi kesmiyorsa, KakaoTalk ile canlı yayın da açabilirsiniz. Uygulamanın ses filtreleri sayesinde mesajlaşmalarınız çok daha eğlenceli bir hal alır. KakaoTalk'ta her türlü mesajlaşma, sesli ve görüntülü görüşmeler ücretsizdir.

12. Kik

12. Kik

Telefon numaranızı kullanmadan, yalnızca bir kullanıcı adı seçerek ücretsiz bir şekilde mesajlaşmak isterseniz Kik'i tercih edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
178
58
56
48
28
23
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
doğan ezer

İhanet edemem.... Only whatsapp

Nurettin Bayar

Kakao ve Viber fetöcülerin haberleşme aracı değil miydi yav..