Görüş Bildir
Haberler
Yeni Galaxy Tab S 10.5 Görüntüleri Sızdırıldı

Yeni Galaxy Tab S 10.5 Görüntüleri Sızdırıldı

Pchocasi
01.06.2014 - 13:11 Son Güncelleme: 01.06.2014 - 14:55

Yeni Galaxy Tab S 10.5 Görüntüleri Sızdırıldı

Samsung’un yeni çıkartmış olduğu tableti Galaxy Tab S 10.5′e ait 2 adet görsel internette paylaşıldı. Tablet ile ilgili detaylar haberimizde.

Samsung ekibinin yeni ürünleri adeta sanki yıllar önce depoladığı ve şimdi her ay yeni bir ürünü çıkartmış olduklarını düşündüğümüz teknoloji ürünlere bugün bir yenisi daha eklendi. Yeni Galaxy Tab S 10.5′e ait 2 adet görsel yayınlandı.

Samsung tarafından kesin olarak doğrulanmamış olan bu görüntüler yine teknoloji canavarı @evleaks tarafından internete sızdırıldı. Her zaman ki gibi fotoğrafları paylaştıktan sonra doğru olduğunu % 90 olarak bildiğimiz ürünlerin arasına Samsung’un yeni tableti de ilave edildi.

“TABLET AMOLED EKRANLI MI OLACAK ?”

Bugün fotoğrafları sızdırılan tabletin, Samsung ekibinin 2012 yılında piyasaya çıkarttığı 7.7 inç boyutlarına sahip Galaxy Tab’dan sonra üreteceği ilk AMOLED ekranı olan cihaz olacağı dedikoduları dolanıyor. Galaxy Tab S 10.5′in ekran çözünürlüğü tahmini olarak 2650 x 1600 olacağı belirlenmiş durumda.

“FİZİKSEL TUŞLARDA DEĞİŞME YOK”

Tabletin resimlerini incelediğimizde Galaxy Tab 10.1′de yer alan fiziksel tuşların aynen yer aldığını görebiliyoruz. Fiziksel tuşlarda herhangi bir değişikliğe gitmeyen Samsung ekibi, sadece Samsung logosunun üst çerçeveye alındığı görülebiliyor. Bunların yanı sıra Android işletim sisteminin tuşları da yer alıyor.

Yeni tablet Galaxy Tab S 10.5′de Exynos 5 işlemci, Android 4.2.2 sürüm ve 3 GB RAM olacağı tahmin ediliyor. Yakın zamanda bu özellikler hakkında Samsung ekibinin yapacağı açıklamalar ve doğrulamalar ise merakla beklenmeye devam ediyor.

Pchocasi

Kaynak: http://www.pchocasi.com/yeni-galaxy-t...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın