Görüş Bildir
Haberler
Yeni Bölümü Heyecanla Beklenen Friends'in Başrolleri Diziden Sonra Bambaşka Bir Kariyer Yolu Çizmişler

Yeni Bölümü Heyecanla Beklenen Friends'in Başrolleri Diziden Sonra Bambaşka Bir Kariyer Yolu Çizmişler

R.G.
15.01.2021 - 16:01

Friends dizisi aradan geçen yıllara rağmen popülerliğini kaybetmedi. Tekrar geri döneceği duyurulan dizinin sevilen oyuncularının kült dizi bittikten sonra neler yaptığına bakmaya ne dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Moda ikonu Rachel: Jennifer Aniston

Moda ikonu Rachel: Jennifer Aniston

Friends bittikten sonra en büyük başarıyı Jennifer Aniston’ın elde ettiğini söylemek hiç de zor değil. En popüler filmlerinden bazıları: Just Go With It, Horrible Bosses, We’re the Millers, He’s Just Not That Into You, Marley & Me. Diğer birçok televizyon dizisinin yanı sıra 30 Rocks, South Park ve Courtney Cox’un oynadığı Cougar Town dizilerinin birkaç bölümünde rol alarak ekranlarda olmaya devam etti.

Kafası karışık Ross: David Schwimmer

Kafası karışık Ross: David Schwimmer

Friends’ten bu yana Madagascar da dahil olmak üzere birkaç büyük yapımda rol alan Schwimmer, oyunculuğun yanı sıra Run, Fatboy, Little Britain USA filmlerinde ve Matt LeBlanc’in rol aldığı Joey dizisinin iki bölümünde yönetmen koltuğunda oturdu. Schwimmer, son zamanlarda American Crime Story dizisindeki Robert Kardashian rolüyle tekrar ilgi odağı haline geldi.

Sarkastik Chandler: Matthew Perry

Sarkastik Chandler: Matthew Perry

Matthew Perry Friends’ten sonra 2000'lerin sevilen filmlerinden 17 Again'de rol aldı. Ayrıca The Odd Couple, The Good Fight, Scrubs ve Cougar Town yapımlarında yer aldı. Son olarak The Kennedys: Decline and Fall adlı mini dizide Ted Kennedy rolünü canlandırdı.

Orijinal kişilik Phoebe: Lisa Kudrow

Orijinal kişilik Phoebe: Lisa Kudrow

Lisa Kudrow’un rol aldığı önemli yapımlardan birkaçı: P.S. I Love You, Bandslam, Easy A, Neighbors, The Girl on the Train ve Boss Baby. Ayrıca Unbreakable Kimmy Schmidt, BoJack Horseman ve Scandal gibi pek çok televizyon dizisinde de yer aldı. Son zamanlarda ise The Comeback adlı dizideki başarılı oyunculuğuyla övgü topladı.

Boğazına düşkün Joey: Matt LeBlanc

Boğazına düşkün Joey: Matt LeBlanc

Matt LeBlanc, Friends bittikten sonra dizinin devamı olarak çekilen ve iki sezon süren Joey isimli yapımda başrol oynadı. Bu performansıyla Altın Küre adayı olmasına ve kazanamamasına rağmen daha sonra Episodes dizisindeki performansıyla Altın Küre’yi kucakladı. Man with a Plan ve Lisa Kudrow’un rol aldığı Web Therapy dizilerinin bazı bölümlerde de yer aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Düzen hastası Monica: Courteney Cox

Düzen hastası Monica: Courteney Cox

Cox, Friends oyuncuları arasında Emmy adayı gösterilmeyen tek oyuncu. Ancak sonrasında oldukça yüksek reytingler alan ve başrol oynadığı Cougar Town ile Emmy’e aday gösterildi. Web Therapy, Scrubs, Private Practice dizilerinin birkaç bölümünde, Dirt dizisinde ise başrol oynadı. Cox ayrıca Scream 4, Bedtime Stories ve The Longest Yard gibi gişe rekoru kıran filmlerde de yer aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
34
14
5
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tyliebee

Bambaşka bir kariyer yolu çizmişler diye başlık atıyosunuz, bambaşka kariyer yolu birinin ekonomist, ne bileyim başkasının mimar, işte bir diğerinin akademis... Devamını Gör

Ziya Akbaş

Oturdukları yerden telif yağıyor... Gerçekten, rakamlar astronomik...