Görüş Bildir
Haberler
Yemek Alışkanlıklarına Göre Seni Anlatıyoruz!

etiket Yemek Alışkanlıklarına Göre Seni Anlatıyoruz!

Şeboş
31.10.2016 - 18:05

Sofra adabımız hal ve hareketlerimize yön verir mi sence?  Tabii ki verir. Hani 'Aslan yattığı yerden belli olurrrr' gibi bir şey, yemek yeme alışkanlıklarınla karakterini test ediyoruz, oyuncuktan;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evet haydi başlayalım, yemek yerken sen?

2. O zaman yemeği yedik sonra nasıl dinlenmeyi istersin?

3. Yemek görünce verdiğin tepki nasıl olur?

4. O zaman söyle bakalım, yemek senin için ne ifade eder?

5. Hangi zamanlarda daha iştahlı yemek yersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Vazgeçilmez olan makarna ve sen nasıl bir ikilisinizdir?

7. Haşlanmış mısır yemiş yemişşş üzerine su içip betona oturmuşsun (şakacıktan) miden, bağırsakların berbat halde, doktora gitmiyorsun, nasıl tedavi edersin kendini?

8. Canım benim denizden baban çıksa yer misin?

9. Peki son olarak şunu soruyoruz, "Evet yerim" cevabını verdiysen, bu gif'i de yersin bence!

Kibarlık Seviyen: İngiliz Sör'ü/Leydi'si!

assets-auto.rbl.ms

Ağzını peçetenin sadece ucuyla siliyor ve yemeğin bitse bile  masadan kalkmıyor, tekrar yerini alıyorsun masadakilere ayıp olmasın diye: Düşüncelisin yani...Herkesin yemeğini bitirmesini beklersin, ondan sonra kalkarsın masadan ve pek tabii her ne kadar yemek kötü olsa da, iğrençliğinden öğürsen de 'çok güzel olmuş ellerine sağlık' yorumlarını da eksik etmezsin hiçbir zaman. Kibar insansın vesselam, öperiz seni...

Sana At Dopingi Yapmışlar: Öyle Bir Enerji!

Yemekten sonra sana hareket şart o yüzden kıpır kıpırsın, yemek biter bitmez de tuvalete zor atıyorsun kendini, bir sonraki öğüne yer açmak için:) Hemen bir aksiyon istiyorsun, ya yürüyüş ya dans ne bileyim hareketsiz kalınca uyku bastırıyor,  tavuk gibi devriliyorsun. Masayı toplamama yardım et desem etmezsin ama...Hayat zaten su gibi akıp gidiyor, sen de yavaş adımlar at be kuzum, ne acelen var. Yarış atı mısın sen?:)

Temizsin, Titizsin Amma Velakin Mükemmeliyetçisin!

Yemeğin tadını çıkart biii yaa, dur azıcık millet yutsun ağzındakileri, hemen toparlıyorsun, masanı da siliyorsun oh rahatsın şimdi öyle mi, ne anladım ben o yemekten ya...  Garantici ve mükemmeliyetçisin, her şey dört dörtlük olsun istiyorsun; hiç bir şeyi son ana bırakmaktan da hoşlanmıyorsun.

Aradık, Taradık Senin Kadar Doğalını: BULAMADIK!

Olduğun gibi dalıyorsun yemeğe; çatal, bıçak, kaşık bile yersiz bazen senin için, hani üç parmak menemen yiyenler var ya hah işte sen. Biraz kaba sabayız sanırım, ama ne yapmak lazım yemeğin tadını çıkartmak lazım, sen ayakkabına kaşar koyup fırına verseler onunla bile doyan cinssin diyelim mi;) Günlük hayatta da rahat bir yapın var senin kural tanımayan bazen saygı çerçevesini aşan sonuç odaklı, yüzüme yüzüme geğirme yeter yalnız;)

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
595
387
184
177
39
32
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Asya

Kibarlık Seviyen: İngiliz Sör'ü/Leydi'si! Ağzını peçetenin sadece ucuyla siliyor ve yemeğin bitse bile masadan kalkmıyor, tekrar yerini alıyorsun masadaki... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Aradık, Taradık Senin Kadar Doğalını: BULAMADIK! Olduğun gibi dalıyorsun yemeğe; çatal, bıçak, kaşık bile yersiz bazen senin için, hani üç parmak menemen ... Devamını Gör

Kevın De Bruyne

Testler çok bozdu, hiç tutmuyor