Görüş Bildir
Haberler
YAZIN EN ŞIK KIZI SEN OL!

etiket YAZIN EN ŞIK KIZI SEN OL!

mecrea.com
10.08.2015 - 14:09

YAZIN EN ŞIK KIZI SEN OL!

Mevsim yaz olunca ister istemez deniz-kum-güneş üçlemesi hayallerimizi süslüyor.Peki tatile giderken yanımıza neler almalıyız? Günün çoğunu bikini ve mayoyla geçirirken nasıl şıklığımızı koruruz? Size, yazın en şık kızı olabilmeniz için biraz ipucu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kot şort

Kot şort

Mini kot şortlar yazın olmazsa olmazlarıdır. Hem deniz kenarında bikini üstüne hem akşamları sahil kenarında yürürken size en yakışacak tercih olabilir. Bizden tavsiye; kot şortlarınızın üstüne beyaz renk güzel bir tamamlayıcı olacaktır.

Şort tulumlar

Şort tulumlar

Hafif yanmış teninize renkli şort tulumlar kullanın. Hem rahat etmeniz için hem bronzlaşmış teninizi gösterebilmeniz için güzel bir seçenek.

Yüksek bel bikini altları

Yüksek bel bikini altları

Modada geçmişlere gittik bu yaz. Bu aralar en yeni trend yüksek bel bikini altları. Onun üzerine klasik bikini üstlerini ve askılı tshirtlerini de giyebilirsin:)

Uzun elbise

Uzun elbise

Her üç mağazanın ikisinde bulabileceğiniz uzun elbiselerden beyaz rengi seçmelisiniz mutlaka. Diğer renklerden de almak isteyenler alsın tabi ama beyaz uzun bir elbiseniz mutlaka bavulunuzda olmalı! Bikini üstünüze geçirip saatlerce kumsalda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Şapka

Şapka

Tatile çıkarken olmazla olmazlardan olan şapka-gözlük ikilisini de unutmayalım. Islak, şekilsiz saçları kapatmak için ve güneşten korunmak için  hasır şapkalar vazgeçilmezimiz. E tabi bir de güzel duruyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vücut zincirleri

Vücut zincirleri

Bu moda akımının öncülerinden olan Rihanna ve Beyonce,  vücut zinciri olayını hayatımıza sokmuş bulundular bir kere. Kullanmamak olmaz. İster bikini üstüne ister elbise ya da etek üstüne takın ama mutlaka kullanın. Çok şıklar!

Fular detayı

Fular detayı

Kızlar, yazın fularları saçlarımıza bağlıyoruz. Çok önem verilmeden toplanmış, dağınık topuzlarımızı fularlarla süslüyoruz. Sonra da azıcık bohem, çok şirin bir görünüş elde ediyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın