Görüş Bildir
Haberler
Yaz Dizileri Sezonu Başladı! Peki TV'de Ne Var?

Yaz Dizileri Sezonu Başladı! Peki TV'de Ne Var?

Yaz döneminin gelmesi ile birlikte yaz dizileri de televizyon ekranlarında yayınlanmaya başlandı. Son dönemlerde sıkça görmeye başladığımız, sadece yaz dönemi için çekilen ve kısa süren yapımlar bu sene de devam ediyorlar. 

Gelin hep birlikte 2018 yaz döneminde TV'de ne var, hangi yapımlar yayınlanıyor, yeni yaz dizileri neler oldu hep birlikte bakalım. 

Not: Dizi açıklamaları, kanalların internet sitelerinde yer alan künye bilgilerinden alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fi - Show TV / Pazartesi ve Salı günleri tekrarları yayınlanıyor.

Fi - Show TV / Pazartesi ve Salı günleri tekrarları yayınlanıyor.

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki sonunda dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek kendi gerçeğine ulaşanların hikayesi...

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in çok-satan Fİ-Çİ-Pİ üçlemesinden uyarlayarak Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in senaryolaştırdığı Fi, TV'de ilk kez Show TV'de ekrana gelecek. Türkiye’de dizi sektörünün dinamiklerini değiştiren, dizi yapımı ve yayını konusunda yeni bir çağın öncüsü olan dizide Seranay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Erkenci Kuş - Star TV / Salı günleri yayınlanıyor.

Erkenci Kuş - Star TV / Salı günleri yayınlanıyor.

Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne babası kendisine doğru düzgün bir iş bulmazsa evlenmek zorunda olduğunu söyleyene kadar! Sanem bunun üzerine mecburen ablasının iş yerinde çalışmaya başlar. Hayallerini süsleyen büyük aşkının kendisini orada beklediğinden habersizdir henüz, üstelik bilmeden Can'a ve şirkete kurulan bir tuzağın parçası olur...

Darısı Başımıza - Show TV / Çarşamba günleri yayınlanıyor.

Darısı Başımıza - Show TV / Çarşamba günleri yayınlanıyor.

Katı, işkolik, hırslı bir iş adamı. Mesafeli, soğuk ama bir yandan da gizemli ve çekici biri... Yüksek duvarları var ve onları aşıp, gerçek Ozan’a ulaşmak neredeyse imkansız. Ancak Ozan’ın hayatı İzmir’de tanıştığı gizemli bir kızla kökünden değişiyor. Külkedisinin peşine takılan Ozan’ı hiç ummadığı bir sürpriz bekliyor.

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Deniz Dargı’nın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Barış Yöş'ün oturduğu Show TV’nin yeni dizisi Darısı Başımıza'nın oyuncularını bir araya getirdik. Çekimlerine İzmir’de başlanan dizinin başrollerini Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut paylaşırken, oyuncu kadrosunda Açelya Topaloğlu, Özgün Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak, Dilek Çelebi, Ulvi Alacakaptan, Yüksel Ünal, Burak Can, İlay Erkök, Gizem Ergün, Eda Başlamışlı gibi güçlü isimler yer alıyor.

Nefes Nefese - Star TV / Henüz yayın tarihi belli değil.

Nefes Nefese - Star TV / Henüz yayın tarihi belli değil.

Çekimleri Adana ve Antakya’da devam eden Nefes Nefese, Berlin'de, babası Ayaz Kıran'la (Uğur Yücel) sakin bir hayat süren Rüya'nın (Melisa Şenolsun) bir gün hiç görmediği annesinin Suriye'de olduğunu öğrenmesiyle başlıyor. Annesinin hayatta olduğunu öğrenen Rüya için işgal altındaki köye girmenin tek yolu Boran'la (Nick Xhelilaj) sahte bir evlilik yapmak. O güne kadar babasının dizinin dibinden ayrılmayan Rüya bu tehlikeli yolculuğa çıkmayı kafasına koyar. Ve yolu, altı yıl sonra ilk kez evine dönen Yusuf'la (Şükrü Özyıldız) kesişir. Suriye'deki annesini ararken Antakya'da kalabalık bir ailenin ve bambaşka bir maceranın içinde bulur kendini. İçine düştüğü tehlikeli maceranın baş mimarı, karanlık yönünü hiç bilmediği Atmaca lakaplı babasıdır.

Kabimin Sultanı - Star TV / Çarşamba günleri yayınlanıyor.

Kabimin Sultanı - Star TV / Çarşamba günleri yayınlanıyor.

Bir Osmanlı Hükümdarı ile bir Rus kızının masalını anlatan Kalbimin Sultanı’nda ilkel bulduğu hareme muhbir olarak girmek zorunda kalan Anna, ancak masallarda yaşanacak büyük bir aşkın eline düşer.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Masum Değiliz - ATV / Çarşamba günleri yayınlanıyor.

Masum Değiliz - ATV / Çarşamba günleri yayınlanıyor.

Lise yıllarından beri ayrılmamış üç yakın arkadaş; Mert, Emir ve Volkan. Mert'in nişanın olduğu gün, aralarında Mert'in nişanlısının kardeşi Umut'un da dahil olduğu büyük bir olaya karışırlar ve bu olay hepsinin hayatını değiştirir. O günden sonra her birinin tutması gereken bir söz, korumak zorunda oldukları bir sır vardır. Ama bu sır o kadar büyüktür ki taşıması o genç bedenlere ağır gelecektir.

Not: Ocak ayında başlayan dizi düşük reytingler nedeniyle yaz dönemine alınmıştı.

Meleklerin Aşkı / Show TV - Perşembe günleri yayınlanıyor

Meleklerin Aşkı / Show TV  - Perşembe günleri yayınlanıyor

Merhametin, minnetin ve vicdanın olgunlaştığı bir yerde, onlarca yaşlı meleğin şefkatli kucağında büyümüştür Yağmur. Çünkü daha bebekken annesi tarafından bir huzurevinin kapısına bırakılmış ve oradaki yaşlı melekler tarafından büyütülmüştür. Bu yüzden olsa gerek yaşlıların tecrübesini genç zihnine sığdırabilmiş bir delikanlıdır. Kuşkusuz ki onun aşkı da yaşamı gibi diğer insanlardan çok başka başlayacak ve hınzır mücadelelerle sınanacaktır.

Geleceğin Starı - Star TV / Perşembe günleri yayınlanıyor.

Geleceğin Starı - Star TV / Perşembe günleri yayınlanıyor.

Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın jüri koltuğunda oturduğu yarışmada, oyunculuk hayali kuran 16 yarışmacı tüm hünerlerini sergileyecek. 

Büyük ödülün, yeni sezonda Star ekranında yayınlanan dizinin kadrosunda yer almak olan yarışmanın çekimleri Zorlu Performans Sanatları’nda devam ediyor.

Ege'nin Hamsisi - TRT / Perşembe günleri yayınlanıyor.

Ege'nin Hamsisi - TRT / Perşembe günleri yayınlanıyor.

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği, senaryosunu Bahar Filiz Ekinci’nin kaleme aldığı dizide, başrolleri İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin paylaşıyor.

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal, eğlenceli olaylarla, iki farklı bölge kültürünün naif karşılaşmasının anlatıldığı dizi, yaz sezonuna damgasını vuracak.

4N1K - Fox TV / Cuma günleri yayınlanıyor.

4N1K - Fox TV / Cuma günleri yayınlanıyor.

Yaprak, çocukluktan beri kızlar dünyasından uzak, yanı başındaki dört adamdan oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur kendine. Bir gün bu dünya, gizemli bir biçimde hayatına giren Barış’ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim, onu kendisine ve kızlar dünyasına doğru bir keşfe çıkarır. Artık bir seçim yapmak zorundadır; ya bir ‘masal prensi’ni ya da ‘gamzeli kahraman’ı seçecektir…

Aşktan, okuldan, ailelerinden yana tam manasıyla bela mıknatısı olan; her zorluğu birbirlerine tutunarak aşan bu beş gencin; çocukken verdikleri o söz, her arıza durumda yineledikleri o cümle, hikayemizi en iyi şekilde özetlemektedir aslında:

''HEPİMİZ KIZIMIZ, KIZIMIZ HEPİMİZ İÇİN!''

İçeriğin Devamı Aşağıda

TOLGSHOW - Fox TV / Cumartesi yayınlanıyor.

TOLGSHOW - Fox TV / Cumartesi yayınlanıyor.

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilmez ve çoğu zaman absürt isteklerini elinde hiçbir metin olmaksızın yerine getirmeye çalışan ‘Arkadaşım’ yeni sezonda isyan bayrağını açıyor ve ipleri eline alıyor. 

‘Gizemli Yönetmen’ Fırat Parlak ve ‘Minik’ lakaplı müzisyen Özer Atik’in de eşlik ettiği interaktif gösteri, bu sezon Zorlu Performans Sanatları’nda izleyicisiyle buluşuyor. Yanlış anlamalar, bilinmezlikler, didişmeler ve kahkahalar arasında yeni sezonda bir de ünlü konuk ağırlayacak olan ‘TOLGSHOW’ yine çok neşeli, yine çok eğlenceli ve yine her anı doğaçlama...

TolgShow 2017-2018 Haziran ayında yayına gelmiş fakat düşük reytingler sebebiyle erken sezon finali kararı verilmişti.

Elimi Bırakma - TRT / Pazar günleri yayınlanacak.

Elimi Bırakma - TRT / Pazar günleri yayınlanacak.

Bir süredir tanıtımları ekranlarda dönen Elimi Bırakma dizisinin yayın hayatına ne zaman başlayacağı belli oldu. Paramparça dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine Alina Boz ve Fazilet Hanım ve Kızları’nın yakışıklı yıldızı Alp Navruz’un başrollerini paylaştığı Elimi Bırakma dizisinin bir değişiklik olmazsa 22 Temmuz Pazar günü seyirciyle buluşması bekleniyor. Dizi, sahip olduklarını bir gecede kaybeden Azra ile ortak kader yaşadığı Cenk'in yollarının kesişme öyküsünü ekrana taşıyacak.

Sev Yeter - Kanal 7 / Hafta içi her gün yayınlanıyor.

Sev Yeter - Kanal 7 / Hafta içi her gün yayınlanıyor.

İlk eşiyle olan evliliğini yürütemeyen Raman Kumar Omprakash Bhalla, hayata ve aşka küskün bir iş adamıdır. Bu evliliğinden iki çocuğu olan Raman, kendisini işine adar. Babası Raman’ın yanında yaşamaya başlayan Rumi ise annesinden göremediği şefkati başkalarında arar. Rumi’nin yolu tesadüf eseri İshita ile kesişir. İshita evlat kokusuna hasret kalan ve geçmişte aldığı yaralarla yaşamaya çalışan genç bir diş hekimidir. Rumi ve İshita arasında kuvvetli bir sevgi bağı oluşur. İshita’nın babasıyla evlenmesini isteyen Rumi’nin bu dileği gerçekleşir. Raman, kızı Rumi’nin velayetine sahip olabilmek için evlenmek zorunda kalır. Rumi’nin iyiliği için ise en uygun aday Rumi’yi çok seven İshita’dır. Zorunluluklar yüzünden gerçekleşen bu evlilik ise büyük bir aşkın temelini oluşturur.

Peki siz yaz dizileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Takip ettiğiniz ve paylaşmak istedikleriniz yorumlarınızı bizimle paylaşın!

Yabancı yapımları takip edenleri de şöyle alalım;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
153
52
23
16
10
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatma nur

hepsi çöp.

Selinay

Aynısını yazmaya gelip yorumu görmek.

Turgut Uyar

4n1k hariç diğerleri iğrenç

rapsodi_

kız: fakirim erkek: Zenginim, sen çok farklısın, evlenelim. kız: tmm SON Türk yaz dizisi.