Görüş Bildir
Haberler
Yaz Aylarında Akneler İle Nasıl Başedilir?

Yaz Aylarında Akneler İle Nasıl Başedilir?

Pilates Zamanı
11.07.2014 - 13:03 Son Güncelleme: 11.07.2014 - 13:07

Yaz Aylarında Akneler İle Nasıl Başedilir?

Aknelerin cilt güzelliği üzerindeki tehditi oldukça an sıkıcı olması ile beraber bunun üzerine aranan çözümler de elbette sınır tanımıyor. Cilt güzelliği için doğal bitkisel yollar ve ilaç tedavileri, bakım kremleri ve dermokozmetik ürünler ile bu problemin üstesinden gelmeye çalışmaktan vazgeçilemiyor. Mevsim değişiklikleri ve zamanla akneler sürekli geçeceği beklenen bir cilt problemi… Elbetteki tedavisi uygulanıyor ancak; sonuç için biraz sabırlı olmak gerekiyor. Cilt lekelerinden ve oluşan aknelerden kurtulmak hücrelerimizin yenilenmesi ile birlikte zaman alabiliyor. Beslenme alışkanlıkları ve uyku düzeni de cilt sağlığını etkileyen diğer faktörlerden…

Yaz aylarında azalması beklenen akneler başta azalıyor gibi görünmüş olsa da güneşe maruz kalınması ile birlkte tekrar artış gösterebiliyor. Peki, bu sıcak ya aylarında ve güneşin kavurucu etkisinde aknelerden nasıl kurtulmalıyız ve bu yolda ne yapmalıyız?

Yaz Aylarında Akne Bakımı

Güneş koruyucular ile UV ışınlarını bloke ettiğiniz taktirde akne oluşumunuz da azalacaktır. Fakat; kullanmanız gereken güneş koruyucularının da bir takım özelliklere sahip olması gerekiyor:

Kaynak: http://www.pilateszamani.com/yaz-ayla...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın