Görüş Bildir
Haberler
Yaz Aylarına Keyif Katacak, Paranormal Olaylarla Çevrili En Başarılı Netflix Dizileri

Yaz Aylarına Keyif Katacak, Paranormal Olaylarla Çevrili En Başarılı Netflix Dizileri

R.G.
30.07.2021 - 10:55

Yaz tatilinde vaktimizi eğlenerek geçirmemiz için diziler yardımımıza koşuyor!  Paranormal olayları ilgi çekici buluyorsanız ve gizemlere kafaya yormaya seviyorsanız en güzel bilim kurgu ve fantastik konulu Netflix dizilerine beraber göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Behind Her Eyes - IMDb 7,2

9. Behind Her Eyes - IMDb 7,2

Tüyler ürpertici, aşk ve entrika dolu Behind Her Eyes ile aklınızın sınırlarını zorlamaya hazır olun! Bir psikiyatrın yanında sekreter olarak çalışan bekar anne Louise, patronuna aşık olur ve bilmeden onun gizem dolu eşiyle arkadaşlık kurar. Yasak bir aşk ile başlayan kasvetli dizi, Louise'in kendini korkunç bir manipülasyon ve zihin oyunu içinde bulmasını anlatıyor. Tek sezonluk mini bir dizi olan hikayede gerilimli aşk üçgenine, akıl almaz gizemlere ve tehlikeli sırlara hazır olun!

8. Atiye - IMDb 7,2

8. Atiye - IMDb 7,2

Netflix'in Türk yapımı dizilerinden biri olan son derece yerli Atiye ile Anadolu topraklarının sırlarına yolculuk edin! Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun gibi yıldız oyuncular kadrosuna sahip dizi alışılmışın oldukça dışında. Ressamlık yapan Atiye, tarihin sıfır noktası olan Göbeklitepe'de yeni keşfedilen gizemli bir sembolü, çizim yapmaya başladığı ilk günden beri çizmektedir. Gün yüzüne oldukça yeni çıkan bu sembolü gizemli bir şekilde çocukluğundan beri çizen Atiye'nin, kendine ve Anadolu topraklarına doğru çıktığı yolculuğu merakla izleyeceksiniz.

7. The Haunting of Bly Manor - IMDb 7,4

7. The Haunting of Bly Manor - IMDb 7,4

Anne ve babası ölmüş iki yetim çocuğun şehre uzak görkemli bir malikanedeki esrarengiz ve ürpertici öyküsünü anlatan The Haunting of Bly Manor, karanlık kurgusuyla oldukça dikkat çekici. Malikanede çocuklara mürebbiye olarak tutulan Dani, kendisini malikanenin çalışanları ve çocuklar ile beraber gotik bir paranormal olaylar dizisinin içinde bulur. Uyarıyoruz, alışılmadık bir aşk öyküsüne de yer veren dizi kalbinizi yumuşatabilir. Yer yer duygulanacağınız, yer yer korkacağınız tek sezonluk mini diziyi şiddetle öneriyoruz!

6. Locke and Key - IMDb 7,4

6. Locke and Key - IMDb 7,4

Dram ve sihir dolu bir hikaye; Locke and Key. Dizi, babaları ölen üç çocuğun anneleriyle birlikte gizem dolu bir eve yerleşmeleriyle başlıyor. Çocuklar evin her yerinde sihirli kapıları ve yolları açan anahtarlar bulur fakat bu anahtarların peşinde şeytani bir yaratık da vardır! Çocukların tüyler ürpertici ve gizemli macerasında, kötü niyetli yaratığa ve pek çok sırra tanık olun. Olağanüstü olaylarıyla zihninizi allak bullak edecek sihir dolu diziyi çok seveceksiniz.

5. Ragnarok - IMDb 7,5

5. Ragnarok - IMDb 7,5

Mitolojik hikayeleri sevenler için enfes bir görsel şölen! İskandinav mitolojisinin Norse hikayesinden uyarlama bir Norveç dizisi olan Ragnarok, kıyamet olaylarıyla dolu Edda isimli bir kasabada geçiyor. Sürekli olarak iklim felaketleri yaşanan bir dünya tasvir eden dizide bir grup genç, doğaüstü güçlerinin farkına vararak felaketlerle dolu tehlikeli mücadelelere girişmek zorunda kalır. Mitolojik tanrılar, paranormal olaylar ve olağandışı güçlerle dolu dizi aklınızın sınırlarını zorlayacak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Russian Doll - IMDb 7,9

4. Russian Doll - IMDb 7,9

Netflix'in kendi yapımı olan matruşka bebek havasında paranormal bir komedi Russian Doll! Çılgın bir karakter olan Nadia, 36. doğum günü partisini bir sebepten dolayı tekrar tekrar yaşamak zorunda. Dizi, gerçek dışı bir zaman anomalisine sıkışıp kalan Nadia'nın, bu durumdan kurtulmaya çalışırken yaşadığı çeşitli olağan dışı olayları konu alıyor. Tekrar tekrar başa saracağınız, ölüme ve yaşama farklı bir gözle bakmanızı sağlayacak öyküye sahip dizi oldukça sansasyonel. Bakalım Nadia aynı zaman ve mekanda sıkışıp kaldığı bu paradoksu çözebilecek mi?

3. The Witcher - IMDb 8,2

3. The Witcher - IMDb 8,2

Aynı isimli popüler kitap serisinden uyarlanan ve yıldızlarla dolu bir kadroya sahip The Witcher, esrarengiz bir evrene kapı aralıyor! Henry Cavill'in başrolde olduğu dizide macera ve aksiyona doyacaksınız. Canavar avcısı Rivyalı Geralt'ın karmaşık mücadelelerini anlatan dizide, insanlar canavarlardan daha tehlikeli. Büyücü, prenses ve tehlikeli sırlarla dolu dizi oldukça çarpıcı bir görsel şölen. Diziyi izlerken siz de kendinizi cesur bir savaşçı gibi hissedeceksiniz. Macera dolu diziyi bir solukta izleyin!

2. Stranger Things - IMDb 8,7

2. Stranger Things - IMDb 8,7

Renkli gözüken fakat oldukça karanlık bir dünyada geçen, korkutucu olaylar dizisine sahip bilim kurgu dizisi Stranger Things! Dizi, minik bir kasabada doğaüstü bir olay sonucu kaybolan küçük çocukla başlıyor. Kaybolan arkadaşlarını arayan dünya tatlısı bir grup çocuk kendilerini habersizce inanılmaz bir serüven içinde bulur. Arkadaşını arayan çocuk grubuna telekinetik güçleri olan gizemli bir kız eşlik edince olaylar daha da ürkütücü bir hale geliyor! Oldukça tehditkar ve korkunç deneylerle dolu dizideki bir grup çocuğun cesur mücadelesine inanamayacaksınız.

1. Dark - IMDb 8,8

1. Dark - IMDb 8,8

Zaman yolculuğu ve paralel evrenlere ilginiz varsa Dark tam size göre! Almanya'nın kasvetli Winden kasabasında kaybolan bir çocukla başlayan hikaye kasabanın tüm gizemlerinin kapısını aralıyor. Nükleer santraller, gizemli mağaralar, karışık soyağaçları ve acayip icatlarla dolu hikaye aklınızın sınırlarını zorlayacak. Kasvetli tonlara sahip, yer yer tüylerinizi diken diken edecek üç sezondan oluşan dizi, 18 yaş ve üzeri izleyicilere uygun bir içeriğe sahip. Başkarakter Jonas'ın zamanlar ve boyutlar arası mücadele ederek sorulara cevaplar aradığı ve paradoksları çözmeye çalıştığı diziyi izlerken zamanın akışına kuşkuyla bakabilirsiniz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
4
4
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyza

Dark ı çoğu insan birkaç bölüm izleyip ilişkileri anlayamayip bırakıyor efsane dizi izleyin izlettirin

Ciel Phantomhive

The Haunting of Bly Manor bana sıkıcı geldi. Olaylar çok yavaş ilerliyor. Karşısında uyuduğum bile oldu. Ragnarok İskandinav mitolojisini içeriyor diye açtım... Devamını Gör