Görüş Bildir
Haberler
'Gülsüm Anne Başta Olmak Üzere Berkin'in Tüm Ailesinden Özür Dilerim'

'Gülsüm Anne Başta Olmak Üzere Berkin'in Tüm Ailesinden Özür Dilerim'

Batuhan
03.12.2014 - 15:44
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yavuz Bingöl'den Açıklama

Hürriyet gazetesinden Ahmet Hakan ile yaptığı söyleşide yer alan ifadeleri nedeniyle tepkilerin odağına yerleşen Yavuz Bingöl Twitter'dan açıklama yaptı. Açıklamasında 'Ahmet Hakan sözlerimi olduğu gibi yayımlayıp; beni sizlere doğru taşısaydı bir daha asla bu sütunlarda olmayacaktım' diye yazan Bingöl ayrıca Twitter'da başta Gülsüm Elvan olmak üzere Berkin Elvan'ın tüm ailesinden özür diledi. Yavuz Bingöl 'Benim demek istediğin bu değildi ki. Böyle anlaşılması beni de üzdü' ifadelerini kullandı. 

İşte Bingöl'ün o açıklaması:

'03.12.20014 tarihinde Hürriyet Gazetesi'nde çıkan söyleşiye dair ilk ve son kez kendi cümlelerimle konuşmak ve asla yeterli olmayan bu alanda sesimi 'doğru' duyurmak isterim.

Çünkü ahlakın her alanda çöktüğü bir sistemde sesimi sadece kendi içimde duymaktan yoruldum. Tarihin ve zamanın tam da burasında, kalbiyle, duygusuyla yaşayanlardan biri olarak ne kadar hoyratça örselensem de, selamını verip, görmek istediğimiz değil, 'beni görün', ben iktidarın ne olduğunu hiç bilmem, çünkü hayatımda böyle bir hiyerarşi ve pusulam hiç olmadı diyorum.

Herkesin/ medyanın taammüden kirletme cüretine rağmen tertemiz kalacağım. Bir sanat insanı olarak gözünü bağlayıp ebe yapanları da bunu izleyenleri de gördüm!

Boyum kadar evladımın tanıklığında babası aynı baba, türkü tadında aynı yavuz. Bu linç kolaycılığı ile hayatın hiç bir derdine deva olamayanlar, acıtanlar kanatanlar; Sabah uyanıp bugün kimi yağmalayalım iştahıyla güne başlayanlar,

Sakin olun Arkadaşlar! Benden size bu güzelim insanlığa halel gelmez.

Son olarak; Ahmet Hakan sözlerimi olduğu gibi yayımlayıp; beni sizlere doğru taşısaydı bir daha asla bu sütunlarda olmayacaktım! Gülsüm Anneyi ellerinden, beni doğru algılayan bütün insanları kalplerinden öperim.

'Öldükten sonra değil yaşarken doğru anlaşılabilmek umuduyla...'

Kaynak: Twitter

Yavuz Bingöl'ün açıklamasının tam metni

Ahmet Hakan'dan Yavuz Bingöl'e jet cevap

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yavuz Bingöl'e bir tepki de kardeşinden geldi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0