Görüş Bildir
Haberler
Seçime Haftalar Kala Ankara'da Anketler Ne Diyor? İşte En Kapsamlı Ankara Yerel Seçim 2019 Anket Sonuçları

Seçime Haftalar Kala Ankara'da Anketler Ne Diyor? İşte En Kapsamlı Ankara Yerel Seçim 2019 Anket Sonuçları

31 Mart 2019 yerel seçimleri yaklaşırken siyasi rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle anketlere göre Ankara'da Mehmet Özhaseki ile Mansur Yavaş arasında başa baş bir mücadele var. Yerel seçim anketleri tüm hızıyla devam ederken kamuoyu ile paylaşılan güncel anket sonuçlarını sizler için bir araya getirdik. İçeriğimiz yeni anketler açıklandıkça sürekli olarak güncellenecektir. 

Bakalım son anketlere göre hangi aday ne durumda? 

Seçim 2019 sitemizi incelemeyi unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

ORC

ORC

ORC'nin 25 Ocak - 30 Ocak'ta yaptığı araştırmaya göre Mansur Yavaş, Mehmet Özhaseki'ye göre yarışı önde götürüyor. Kararsız %19 seçmen ise dikkatleri çekiyor.

Ankara Stratejik Planlama ve Araştırma Merkezi

Ankara Stratejik Planlama ve Araştırma Merkezi

Ankara Stratejik Planlama ve Araştırma Merkezi tarafından yapılan kamuoyu araştırmasına göre Ankara Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Adayı Mehmet Özhaseki %47.4 oy oranına sahip iken CHP Adayı Mansur Yavaş %42.4 oy oranında gözüküyor. Anket Ankara il merkezi ve ilçelerinde 1 Aralık - 15 Ocak arasında 4200 kişi ile yüz yüze ve telefonla görüşülerek oluşturulmuş.

Piar Araştırma

Piar Araştırma

Başkentte CHP’nin, İYİ Parti’nin de desteğini alan adayı Mansur Yavaş yüzde 41,9’la ilk sırada yer alıyor. AKP’nin adayı Mehmet Özhaseki ise yüzde 35,2 olarak görünüyor. Seçmenlerle ilgili kararsızların oranı ise büyük.

Optimar

Optimar

Optimar Araştırma, seçmenin siyasi tercihini ortaya çıkarmak için 28 Aralık- 3 Ocak tarihleri arasında 26 ilde 252 kişi ile bu anketi hazırladı.

İstanbul seçim anketi sonuçları için sizi şöyle alalım. 👇

Peki siz bu anketler hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi okuyucularımız ile yorum alanında mutlaka paylaşın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
93
29
16
12
7
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Ankara'yı bilmeyen adamı Ankara'ya aday yaptılar, altındağ da iki dönemdir başarılı olan başkanı kazanamadıkları yenimahalleden aday gösteriyorlar saçma sapa... Devamını Gör

Ayten M. Bayraktar

asıl anketler seçim tv sayfasında bunlar gibi paralı anket yapmıyorlar