Görüş Bildir
Haberler
Yatakta Hangi Süper Kahraman Gibisin?

etiket Yatakta Hangi Süper Kahraman Gibisin?

Gerçekten süper kahramanlar gibi seviştiğini mi düşünüyorsun? O zaman testi çöz ve yatakta hangi süper kahraman gibisin gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi cinsiyetten hoşlandığını öğrenelim.

2. Aşağıdaki yerlerden hangisi sana huzur verir?

3. Süper kahraman kıyafetinde hangi renk daha ağırlıkta olsun isterdin?

4. Sevişirken fonda hangi tarz müzik çalsın?

5. Olimpiyatlarda yarışan bir sporcu olsan hangi dalda altın madalya kazanmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dünyayı kurtarırken bir hayvan sana yardımcı olacak olsa hangisini seçerdin?

7. Televizyonda en çok hangisini izliyorsun?

8. Son olarak bize en çok kullandığın emojiyi söyle.

Superman!

Superman!

Sen yatakta Superman gibisin. İnanılmaz dereceki gücünle yatakta her zaman farkını ortaya koymayı iyi biliyorsun. Aynı zamanda gözlerinle, bakışlarınla etkileyemeyeceğin kimse de yok. Süper kahramanların dünyasında nasıl ön plandaysan yatakta da öylesin. Yatakta seni tutabilene aşk olsun. Bu ne güç? Bu ne kudret? Helal sana gerçekten. Elinden ne uçan ne de kaçan kurtulabiliyor. Performansınla göz yaşartıyorsun. Partnerlerin mutluluktan havalara uçarken partnerin olmayanlar da kıskançlıktan tırnaklarını kemiriyor. Yürü be Superman! Kim tutar seni?

Batman!

Batman!

Sen yatakta Batman gibisin. Ağırbaşlılığın ve ciddiyetin aynı zamanda klaslığın ve beyefendiliğin karşındaki insanı çok kolay bir şekilde cezbetmeni sağlıyor. Aynı zamanda centilmen oluşun da ekstra bir avantaj. Yatakta oldukça sertsin ama senin sertliğin öyle hayvani bir sertlik değil. Centilmenliğinden asla taviz vermiyorsun. Bu özelliğin de seni arananlar listesinin en başına çıkartıyor. Bunların yanında gizemli yapın da başka bir dikkat çekici özelliğin. Hal böyle olunca yatakta mutlu edemediğin partnerin yok gibi bir şey.

Ironman!

Ironman!

Sen yatakta Ironman gibisin. Tıpkı onun gibi güçlü ve sert. Aynı zamanda da en önemli kozun zekan. Zekanı kullanarak her şeyin en mantıklı ve iyisini yaparken bunu yataktaki performansına da yansıtıyorsun. Senin yataktaki performansın adeta matematik gibi. Peki bilim yanılır mı? Tabii ki yanılmaz. İşte senin yataktaki muhteşem performansın da hiç şaşmıyor dolayısıyla. Risksiz ve her zaman mükemmeli verebilen bir partnersin. Böyle devam et. İnsanlar senin peşinden daha çok koşacaklar.

Spiderman!

Spiderman!

Sen yatakta Spiderman gibisin. Sende her şeyden biraz var. Güç, zeka, partnerinin ruhunu okşama, bilim, felsefe. Kısacası harika bir kombinasyonsun diyebiliriz. Aynı zamanda oldukça kıvrak ve çevik oluşun seni yatakta tanrıların katına çıkartıyor. Atletik yapın sayesinde etkileyemeyeceğin kimse yok. Tabii bunun yanına eklediğin diğer özellikleri de es geçmeyelim. Sen bunların yanı sıra iyi bir romantik ve aranan bir sevgilisin. Mesela sarılmayı ve öpüşmeyi iyi biliyorsun. Bir kere sarıldığın ve öpüştüğün bir insanın senden etkilenmemesi imkansız. Keşke herkes senin gibi olabilse.

Invisible Woman!

Invisible Woman!
thestoryoflight.org

Sen yatakta Invisible Woman gibisin. Zekan ve olgunluğunla herkesi çok rahatça etkileyebiliyorsun. Ayrıca oldukça görmüş geçirmiş biri olman da senin bir adım öne çıkartan etkenlerden yalnızca biri. Yatak konusu mevzu bahis olunca her şeyin üstünde tek bir şey vardır. O da tecrübe. E tecrübe de sende fazlasıyla mevcut. Bunların yanı sıra korkusuz olman, ne istediğini bilmen ve her zaman sonuna kadar gidebilmen seni yatakta adeta bir ilaha dönüştürüyor. Yataktaki korkusuzluğun ve cesaretin herkesin partnerinde aradığı ama kolay kolay bulamadığı bir özellik. Ama sen bu işlerin piri olmuşsun. Senin yatak performansını gören senden asla vazgeçemiyor.

Wonder Woman!

Wonder Woman!
starseeker.com

Sen yatakta Wonder Woman gibisin. Tapılacak kadın diye bir tanımlama yapılacaksa eğer bunun sözlük anlamı sen olmalısın. Seksapelitenin yanında kendinden emin duruşun ve kendini iyi tanımanın yanında karşındaki insanı da çok iyi analiz edebilmen, bununla beraber karşındaki insanın isteklerini tam anlamıyla karşılayabilmen çok ama çok iyi bir özelliklik. Çünkü mutlu olan mutlu eder. Sen partnerini mutlu ettikçe onu tatmin ettikçe o da senin mutlu edebilmek için elinden gelen bütün çabayı gösteriyor. Sonuç olarak da ortaya harika bir birliktelik çıkıyor. Ayakta alkışlıyoruz.

Storm!

Storm!
www.indiewire.com

Sen yatakta Storm gibisin. Yatak konusunda doğuştan gelen bir yeteneğin var desek hiç de yalan söylemiş olmayız. Yatakta oldukça sert ancak bunun yanında oldukça da yetenekli birisin. Aynı zamanda da lidersin diyebiliriz. Kontrolü elinde tutmayı çok seviyorsun. Olaya o kadar hakimsin ki partnerin de hiç gıkını bile çıkartmadan bütün dizginleri senin eline verebiliyor. Çünkü sen zaten olayın hakkını fazlasıyla veriyorsun. Senle birlikte olup da pişman olan görülmemiştir şimdiye kadar.

Supergirl!

Supergirl!
cdanews.com

Sen yatakta Supergirl gibisin. Partnerini mutlu etmeyi çok iyi biliyorsun. Nerede, ne zaman, nasıl davranacağın konusunda oldukça iyisin. Bunun yanında neşeli karakterinde yatak performansını ekstra bir özellik olarak bir basamak daha yukarı çıkartıyor. Aynı zamanda güçlü ama sınırlarını bilen karakterini yatağa yansıttığın vakit karşındaki insanın eriyip muma dönmemesi işten bile değil. Güzelliğini zaten tartışmıyoruz bile. Güzellik konusu yatak hayatının en önemli etkenlerinden biridir. E böyle olunca da her daim oyuna 1-0 önde başlayanlardansın. Gerçekten herkes senin gibi bir partneri olsun istiyor.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
749
457
316
169
92
66
54
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erdoğan Kızgın

Örümcek adam çıktı,doğru bildi duvarlara tirmaniyorum yokluktan.

YiğitSins

Banada

Bucky B

Yatakta arabesk isteyenlere ne çıkıyor acaip meraktayım mdksıdowjsk

Yavuz Taşkın

Süpermen çıkıyo bro

Pasif Kullanıcı

Sen yatakta Storm gibisin. Yatak konusunda doğuştan gelen bir yeteneğin var desek hiç de yalan söylemiş olmayız. Yatakta oldukça sert ancak bunun yanında old... Devamını Gör