Görüş Bildir
Haberler
Yatakta Hangi Müzik Türü Gibisin?

Yatakta Hangi Müzik Türü Gibisin?

Captain Price
04.05.2019 - 01:43 Son Güncelleme: 15.11.2020 - 19:47

Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Ölme şeklini sen tercih etsen aşağıdakilerden hangisini tercih ederdin?

4. Yataktaki seni bir hayvana benzetecek olsan, bu hangisi olurdu?

5. Peki partner bulmak için sana en uygun yer hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bunlardan hangisini odana asmak isterdin?

7. Son olarak şu an ne çeşit bir yemek yemek isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Eski 45'likler" çıktı!

"Eski 45'likler" çıktı!

Öncelikle sen romantik bir insansın. Bir eski zaman dilimine aitsin bu yüzden. Öyle bir zaman ki bu, eylemler gerçek anlamını korumakta. Mesela sevmek, gerçekten sevmek -hatta tapmak-, acı çekmekse gerçekten acı çekmek. Bunu da en yakın eski 45'liklerde buluyorsun haliyle. Çünkü orada ses, gerçek ses; enstrüman gerçek enstrüman ve de duygular gerçek duygulardır. Hiçbir şey şimdiki gibi çakmanın çakması değil!

"Türk Sanat Müziği" çıktı!

"Türk Sanat Müziği" çıktı!

Sen tam bir İstanbul hanımefendisi/beyefendisisin. Eski zamanlardan kopup gelmiş gibisin. İncelik ve zerafet senden kendiliğinden. Nezaketin hiçbir koşulda bozulmaz. Yatakta da efendice/hanımca yaşarsın, ayrılığı da, acıyı da... Kibarsın kısaca, senin neslin ne yazık ki tükendi. Bu inceliğine en yakın türse pek tabii ki: Türk Sanat Müziği. Gönül şarkılarını seviyorsun yani; dilinde bülbüldür onlar!

"Rap" çıktı!

Bu hayat bazılarına merhametli davranmıyor, onlar için yaşamak eylemi çoğu zaman zulümdür, senin için de öyle. Hayat herkese güzel, bir sana kötü; herkese kolay, bir sana zor, bugüne kadar da hep böyle oldu. İşte bu fazlasıyla boktan hayatta tutunacak tek dalın seks, onun için nefes alıyor, onun için yaşıyorsun bir nevi. Eee zaten 'neyin var ki seksten gayri!...'

"Arabesk" çıktı!

Sen gerçek acının, gerçek damarın insanısın. Acıyla yaşıyor, onunla varoluyorsun. Elin adamı 'düşünüyorum o halde varım' dese de, sen 'acı çekiyorum, o halde varım' diyenlerdensin. Aldanırsın çocuksu mahsun yüzlere, hazin gelir bazen bu. Hatalarını da çok iyi bilirsin ve bu lanet dünyanın batmasını istersin. Huzurun kalmadığından çok kadeh kırsan da, derdine dermanın seks olduğunu da çok ama çok iyi bilirsin! Hadi bardaklar vefasızlara kalksın!..

"Dubstep" çıktı!

Senin için şu dünyada en katlanılamayacak şey, rutine bağlamak. Onun için hep farklılık aradın durdun. Aykırı ve de asisin yani. Bunun yanında bağımsızlığına önem veriyorsun. Özgür bir leopar gibisin bu yönden; hem ayakların da hızlı :) Ayrıca sen asla yaşlanmazsın. Bir kere senin yaşam tempon oldukça yüksek, arkadaşların senin yaşadıklarını dinlerken bile yorgun düşerler, öyle bir tempodan bahsediyoruz burada. Tüm bu sebeplerle sen yatakta tam bir dubstep insanısın, ey blender sesine dans eden insan :)

Sen yatakta "Kulağına ne hoş gelirse" osun!

Sen yatakta "Kulağına ne hoş gelirse" osun!

Sen müziğin bölümlere ve de parçalara ayrılmasının çok saçma olduğuna inananlardansın ve galiba çok haklısın da. Çünkü insan içinde birçok duygu barındırır ve bu duygunun bir ötekine ağır basmasıyla modlar oluşur. 'Moduma göre', 'kafama göre' diyenlerdensin yani. Mesela güzel bir yatakta tabii ki Türk Sanat Müziği dinlenir; ama aynı müziği 'kopmalar'da dinlemek çok saçmadır. Kafa yapın çok güzel kısaca, çünkü müzik herkes içindir, özellikle senin içindir, ey melodik insan :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
226
125
89
59
47
20
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Rap" çıktı! Çok saçma halbuki ben bu işi Slow müzik gibi duygu ile yaparım :D

Duygu Sense

eski 45’lik çıktım ben 😂😂😂

byun baekhyun

dubstep

Göksel Gündoğdu

aynen ama çabuk yaslanmassin diyo sadece o yanlis bende