Görüş Bildir
Haberler
Yasaman: "İbre Bize Döndü"

Yasaman: "İbre Bize Döndü"

Fatih
26.04.2015 - 22:37

Galatasarayın ikinci başkanı, aldıkları galibiyet ile şampiyonluk yarışında avantajı ellerine geçirdiklerini söyledi.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor 'u yenerek şampiyonluk yarışında avantajlı duruma geçtiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Yasaman, ligde son bölüme girilirken maçların stresli geçtiğini belirterek, 'Maçın sonuna doğru golü bulduk. Bunun için çok sevinçliyiz. Gerçekten çok heyecanlandık. Berabere kalsaydık, mahvolurduk. Fenerbahçe dün puan kaybetti. Tekrar şampiyonluktaki en büyük aday olmamıza sebep oldu. Şu an şampiyonlukta en avantajlı takım biziz. Beşiktaş ile sahamızda oynayacağız. Onun için ibre bize döndü' diye konuştu.

Gaziantepsporlu futbolcuların maçı soğutmaya çalıştığını ileri süren Yasaman, 'Sakatlık durumları biraz uzadı. Hakemin maçı hızlandırması lazımdı. Maçın 5'te biri neredeyse durmayla geçti. Bu durum bizi de soğutuyor. Hakem bunlara göz yumdu. Hakemlerin oyunu güzelleştirmesi lazım ama önemli bir 3 puandı. Artık güzel oyun değil, galibiyet bekliyoruz' ifadelerini kullandı.

Kulübün mayıs ayında yapılacak olağan genel kurulunda başkanlığa aday olup olmayacağı sorulan Yasaman, 'Adaylık için perşembe gününe kadar vakit var. Benim de görüşmelerim var. O zaman kadar karar vereceğiz' değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın