Görüş Bildir
Haberler
Yasaman: "Başkan Gel Derse Giderim"

Yasaman: "Başkan Gel Derse Giderim"

Fatih
03.03.2015 - 23:57

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, Manisaspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalarda haftasonu oynanacak Fenerbahçe derbisine de değindi.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Manisaspor karşısında güzel bir galibiyet (4-0) aldıklarını belirterek, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile yapacakları derbide de aynı başarıyı elde etmek istediklerini söyledi.

Türk Telekom Arena'daki karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Yasaman, güzel goller attıklarını kaydederek, 'Güzel bir hazırlık maçı gibi oldu, 4 gol attık. Pazara devamını istiyoruz. İnşallah galip geleceğiz. İki kupada da iddialıyız. Bu kupayı da almak istiyoruz' diye konuştu.

Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maça gitmeyi düşünmediğini bildiren Yasaman, 'Ben gitmeyi düşünmüyorum ama başkan beraber gidelim derse gideriz. Seyircimiz gitmiyor. Seyircimizin olmadığı yerde biz de olmayabiliriz' ifadelerini kullandı.

Yasaman, bir gazetecinin 'Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray şampiyon olursa alkışlayacağını söyledi. Fenerbahçe şampiyon olursa siz alkışlar mısınız?' şeklindeki sorusunu, 'İçimiz kan ağlayarak alkışlarız' şeklinde yanıtladı.

Hamdi Yasaman, hastaneye kaldırılan kulüp başkanı Duygun Yarsuvat'ın önemli bir rahatsızlığının olmadığını da sözlerine ekledi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/turkiy...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın