Görüş Bildir
Haberler
Yasaklı Sitelere Giriş Siteleri

Yasaklı Sitelere Giriş Siteleri

DNS Ayarı Değiştirme
24.02.2015 - 12:38 Son Güncelleme: 24.02.2015 - 13:00

Yasaklı bir siteye giriş yapmak istiyorsanız eğer DNS veya Proxy yöntemini denemeniz kaçınılmaz. Fakat çoğu zaman bu yöntemleri ofis veya okul bilgisayarlarında denemek bir işe yaramıyor. Çünkü bu sistemler ağ üzerinden daha etkili bir engelleme kalkanı ile erişim sağlıyor. Bu nedenle kullanıcıların yasaklı sitelere giriş sitelerini kullanmaları ve bu siteler ile istedikleri yabancı sitelere giriş yapmaları gerekiyor. Aşağıda kısaca en popüler yasaklı sitelere giriş sitelerine değindik ve hepsinin avantajlarını kısaca anlattık;

Ktunnel

Yasaklı sitelere giriş siteleri arasında en önemli sitelerden birisidir. Geçmişi oldukça köklü bir web sitedir. Ülkemizde ilk internet yasakları gelmeye başladığında milyonlarca kullanıcı bu internet sitesi sayesinde istediği internet adresine kolaylık giriş yapabilmişti.

Vtunnel

Ktunnel’in engellemesinden hemen sonra boşluğu doldurmak amacıyla açılmış ve ülkemizde kısa süre içerisinde tıpkı bir Ktunnel popülaritesini yakalamıştı. Birçok kullanıcı hala Vtunnel’in sunduğu hizmetten faydalanmaya devam ediyor.

Proxtik

Diğer servislerin aksine Proxtik tamamen Türk yapımı. Bu site yalnızca sizlere yabancı sitelere giriş için bir tünel açmıyor. Aynı zamanda sizler için en gelişmiş yöntemler hakkında da kaliteli bilgiler paylaşıyor. Yani, nasıl giriş yapacağınızı bilmiyorsanız, nasıl proxy veya DNS kullanacağınızı bilmiyorsanız, size detaylı bir şekilde bunları gösteriyor. Yani, tüm yolları gösteriyor size kalan ise en uygun yasaklı sitelere giriş biçimini seçmek oluyor.

Kaynak: http://www.dnsayaridegistirme.com/yas...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın