Görüş Bildir
Haberler
Yasak Elma Yeni Bölüm Fragmanı: Yasak Elma 127. Son Bölümde Yaşananlar

Yasak Elma Yeni Bölüm Fragmanı: Yasak Elma 127. Son Bölümde Yaşananlar

Fox Tv'nin her bölümüyle ses getiren dizisi Yasak Elma dün akşam yeni bölümü ile geçen haftalarda verdiği yılbaşı tatilini noktalamış oldu. Sevilen dizi dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Çağatay ve Kumru evlenmeye karar verirken Arzu'nun ise hain planları devreye girdi. Dizinin son sahnelerinde Çağatay'la Kumru tetikle karşı karşıya kalırken Ender ve Feyza'nın da başı derde girdi. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Yasak Elma 127. son bölüm tek parça olarak yayınlandı. Dizinin sevenleri, Yasak Elma'nın 128. yeni bölüm fragmanını da araştırmaya başladı. İşte Yasak Elma 127. son bölüm tüm yaşananlar ve Yasak Elma 128. yeni bölüm fragmanı detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni dizilerinden olan Yasak Elma'nın yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu oturuyor. Her hafta pazartesi günü ekranlarda olan başarılı dizinin başrollerinde de Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran, Damla Yılmaz gibi isimler bulunuyor. Yasak Elma, dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. İzleyiciler, Yasak Elma'nın son bölümünde yaşananları ve yeni bölümün fragmanını araştırıyor.

Yasak Elma Son Bölüm Yaşananlar

Yasak Elma Son Bölüm Yaşananlar

Yasak Elma dizisinin son bölümünde Çağatay ve Kumru'nun evini basan Ömer silahı ikiliye doğrulturken, diğer tarafta Feyza ve Ender'in tartışması Arzu'nun içeri girmesiyle son bulur. Arzu'nun Ender ve Feyza'ya 'Sami Bey'in selamı var.' diyerek silahı doğrultması yürekleri hoplatırken ateş alan silah sesinin hangi evden geldiği henüz belli değil. 

Yasak Elma 127. Son Bölüm Tek Parça Full İzle:

Yasak Elma Dizisi - Bölümleri | FOX

İşte Yasak Elma 128. Yeni Bölüm Fragmanı

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın