Görüş Bildir
Haberler
Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece Yeni Diziye Başlıyor: Eda Ece'nin Yeni Dizisi Ne?

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece Yeni Diziye Başlıyor: Eda Ece'nin Yeni Dizisi Ne?

dila bahar
23.10.2021 - 16:33

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elmanın Başrol oyuncusu Eda Ece, geçtiğimiz günlerde katıldığı programda yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekti. İbrahim Selim İle Bu Gece programına konuk olan Eda Ece şimdilerde yeni projesi için görüşmeler yaptığını açıkladı. İşte senaryosunu kendi yazacağı projesi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Katıldığı programda yaptığı samimi açıklamalar ile dikkatleri üzerine çeken Eda Ece, rol arkadaşının oğluna övgüler yağdırdı. İşte Eda Ece'nin yeni projesi ve açıklamaları..

Övgüler Yağdırdı!

Övgüler Yağdırdı!

Geçtiğimiz günlerde İbrahim Selim’in programına katılan Eda Ece, rol arkadaşı Şevval Sam’ın oğlu olan Tarık Emir Tekin’e övgüler yağdırdı. Eda Ece sadakatsiz dizisinde oyunculuğu ve yakışıklılığı ile dikkat çeken Tarık Emir Tekin için şu sözleri söyledi; “Gerçek ünlü nedir? Tarık Emir Tekin’dir. Giyinmesi, iltifatları kabul ediş şekli. Oxford’da oyunculuk okudu geldi. Benden 7 yaş küçük. Uluslararası bir iş için İngilizce seçme istediler bana koçluk yaptı. Kendine gidip pantolon diktiriyor, 9 tane kolye takıyor. Gerçekten Johnny Depp gibi görünüyor çocuk.”

Eda Ece’nin Yeni Projesi

Eda Ece’nin Yeni Projesi

Yarım saatlik, 10 bölümlük mini bir dizi için çalışmalara baştan oyuncu, kara komedi dizisi yapacağını söyledi. Yapım şirketi olduğunu söyleyen Eda Ece, senaryosunu kendisinin yazacağını ve kazandığı paraları bu işe yatıracağını açıkladı. Kindar bir insa olduğunu söyleyen Eda Ece “Beni üzmüş birine iki, üç, beş, bin şans daha verebilirim. Küstüklerimle tekrar barışabilirim. WhatsApp’ta engellediğim 300 kişi falan vardır. Çünkü numaram ortaokuldan beri aynı” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
114
69
29
21
21
20
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın