Görüş Bildir
Haberler
Yasak Elma 129. Bölüm Fragmanı: Yasak Elma Son Bölümde Neler Oldu?

Yasak Elma 129. Bölüm Fragmanı: Yasak Elma Son Bölümde Neler Oldu?

Fox TV ekranlarının rekortmen dizisi Yasak Elma dün akşam 127. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Her hafta pazartesi akşamları ekranlarda olan Yasak Elma son bölümü ile de çok konuşuldu. Dün akşam yayınlanan yeni bölümünde, Kumru ve Çağatay evlilik hazırlıklarını herkesin gözüne sokmaya çalışırlarken, Ender Doğan’ı etkilemek için bir plan yapar.  Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Yasak Elma 128. son bölüm tek parça olarak yayınlandı. Dizinin sevenleri, Yasak Elma'nın 129. yeni bölüm fragmanını da araştırmaya başladı. İşte Yasak Elma 1278 son bölüm tüm yaşananlar ve Yasak Elma 129. yeni bölüm fragmanı detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Medyapım imzalı, Yasak Elma her bölümüyle büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Her hafta pazartesi günü ekranlarda olan başarılı dizinin başrollerinde de Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran, Damla Yılmaz gibi isimler bulunuyor. Yasak Elma, dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. İzleyiciler, Yasak Elma'nın son bölümünde yaşananları ve yeni bölümün fragmanını araştırıyor.

Yasak Elma Son Bölüm Yaşananlar

Yasak Elma Son Bölüm Yaşananlar

Kumru, Yıldız'ı inandırmak için Ömer'le yakınlaşmaya devam ederken, Çağatay'la yaptığı tartışma onu bambaşka bir yola sokar. Kumru'nun aklında onu üzen herkesten intikam almak vardır. Yıldız ise Ömer ve Kumru'nun evleneceğinden emin olarak harekete geçecektir.

Yasak Elma 128. Son Bölüm Tek Parça Full İzle:

Yasak Elma Dizisi 128 Bölüm | FOX

İşte Yasak Elma 129. Yeni Bölüm Fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
6
5
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın