Görüş Bildir
Haberler
Yarsuvat, Yıldırım İle Neden Buluşmadı?

Yarsuvat, Yıldırım İle Neden Buluşmadı?

Fatih
06.05.2015 - 20:24
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray, başkan Duygun Yarsuvat'ın, Aziz Yıldırım ile buluşacağı toplantıya katılmama nedenini resmi sitesi üzerinden açıkladı.

Yarsuvat'ın, panelin düzenleyicisi olan Baro komisyonu üyelerinden birinin attığı twitler sebebiyle panele katılmama kararı aldığı belirtildi.

Galatasaray'ın Açıklaması

'Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığı’ndan bidirilmiştir:

Başkanımız Duygun Yarsuvat, Istanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu’nun düzenlediği 'Sporda Şiddet ve Kulüpler Kanun Tasarısı Taslağı' adlı panele katılmama kararının gerekçesini açıkladı:

'Panelin düzenleyicisi olan Baro komisyonu üyelerinden birinin şahsi Tweeter hesabından göndermiş olduğu, Galatasaray’ı rencide eden ifadeler ve aleni küfür içeren tweetlerin 6 Mayıs sabahı Başkan’a iletilmesi üzerine, Başkan tweetlerin gerçek olup olmadığını teyid için Baro komisyon üyeleri ile aynı gün saat 13:00’de acil bir toplantı düzenlemiştir. Toplantıda tweetlerin gerçek olduğu kabul edilince, Başkan bu tür tweetlerin bizzat panelin konusuna aykırı ve kabul edilemez olduklarını belirterek, panele katılmama kararı almıştır.'

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...

Açıklamada söz edilen tweetler;

Açıklamada söz edilen tweetler;
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0