Görüş Bildir
Haberler
Yarsuvat: "50 Milyon Euro'yu Veren Sneijder'i Alır"

Yarsuvat: "50 Milyon Euro'yu Veren Sneijder'i Alır"

Fatih
10.01.2015 - 19:10
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'ın Olağanüstü Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulunan Duygun Yarsuvat, '50 milyon Euro'yu veren Sneijder'i alır.' dedi.

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat , Sarı-Kırmızılı kulübün Olağanüstü Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. Wesley Sneijder konusuna da değinen Yarsuvat, '50 milyon Euro'yu veren Sneijder'i alır.' dedi.

'Davet gelirse gideriz'

Galatasaray futbol takımının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ı ziyaret etmesi ve kendisinin bu ziyarette yer almaması da sorulan Yarsuvat, 'Davet gelirse tabiiki bu davete icabet edilir. Sonuçta devletin başıdır.' açıklamasında bulundu.

'Yabancı kuralına olumlu bakıyoruz'

Süper Lig'de değişen yabancı oyuncu kotasıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Galatasaray başkanı 'Biz bu değişen kurala pozistif bakıyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea 'yle karşılaşıyoruz, 11 yabancıyla oynuyorlar. Onlarla mücadele edebilmemiz için yabancı kısıtlamasının kalkması doğru...' dedi.

Mehmet Helvacı'nın UEFA iddiaları

Eski başkan adaylarından ve yineticilerden Mehmet Helvacı 'nın 'Gidişat böyle sürerse Galatsaray, 2015-2016 sezonunda UEFA'dan Finansal Fair play kurallarına uymadığı için men edilebilir' açıklamalarını da değerlendiren Yarsuvat, 'Sayın Helvacı bunu iyi niyetle mi söylüyor, bilemiyorum. Eğer başkan adayı olacaksa bunu hemen söylemeli' değerlendirmesini yaptı.

Fanatik, Metin Karabaş

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/2015/01/10/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0