Görüş Bildir
Haberler
Yarışmada Birinci Olan Van Fotoğrafını Çekmişti: Ercişli Balıkçılardan Astronot Kate Rubins’e Pankartlı Davet

Yarışmada Birinci Olan Van Fotoğrafını Çekmişti: Ercişli Balıkçılardan Astronot Kate Rubins’e Pankartlı Davet

NASA'nın düzenlediği ‘Dünya Turnuvası' isimli online yarışmada, ABD’li Astronot Rubins'e ait Van Gölü fotoğrafı birinci oldu. Bunun üzerine Erciş'te bir grup balıkçı, 'Come to Erciş #Kate Robins' yazılı pankart açarak, sanatçıyı Van'a davet etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Astronot Kate Rubins, 2016 yılında Uluslararası Uzay İstasyonu'nun yörüngesinde gezerken, dünyanın en büyük sodalı gölü olan Van Gölü'nün bir fotoğrafını çekti.

NASA'nın düzenlediği ‘Dünya Turnuvası' isimli online yarışmada da Van Gölü'nün uzaydan çekilmiş bu fotoğrafı birinci seçildi.

Van Gölü'nün birinci seçilmesi kentte büyük sevinç yaşatırken, fotoğrafta özellikle Erciş ilçesi kıyılarınının görülmesi ise ilçede daha büyük heyecana neden oldu.

'Come to Erciş' dediler

'Come to Erciş' dediler

Başlayan balık yasağı nedeniyle dün son kez ağlarını çeken balıkçılar, üzerine İngilizce 'Come to Erciş #Kate Robins' yazılı pankart açarak ABD'li Astronot Rubins'i ilçeye davet etti.

'Kendisini Van Erciş'e davet ediyoruz'

'Kendisini Van Erciş'e davet ediyoruz'

Yaklaşık 20 yıldır Van Gölü'nde balıkçılık yapan Nedim Aslan, 'Bizler Van Gölü'nde balık avcılığı yaparak ailemizi geçindiriyoruz. ABD’li Astronot Kate Rubins, Van Gölü'nün fotoğrafını çekerek ‘Dünya Turnuvası' isimli online yarışmada 1’inci olmasını sağladı. Biz de balıkçı arkadaşlarımla bir araya gelip, kendisini pankart açarak Van’a, Erciş’e davet ediyoruz' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
16
6
5
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Koray

Come to Erciş Kate. Come ve yol kenarına tecavüz edilmiş cesedin atılsın. Come to Turkey if you have no brain.

Pasif Kullanıcı

Yakında biz Türkler yüzünden hiçbir yarışmayı online anket şeklinde tertip etmeyecekler.

drow

Do not go there kate pls my heart can’t handle second Peace bride shit