Görüş Bildir
Haberler
Yarın Okullar Tatil mi? 19 Ocak Çarşamba Tatil mi? Hangi İllerde Okullar Tatil?

Yarın Okullar Tatil mi? 19 Ocak Çarşamba Tatil mi? Hangi İllerde Okullar Tatil?

GNS
18.01.2022 - 19:17

Soğuk hava ve kar yağışı ülke genelinde etkisini sürdürmeye devam ediyor. Hafta başından beri pek çok ilde kar yağışı sebebiyle okul tatili haberleri geliyor. 19 Ocak Çarşamba yani yarın Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu raporu doğrultusunda,  şiddetli kar yağışı sürmeye devam edecek. Öğrenciler kar tatili haberleri konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Valiliklerden yeniden açıklamalar gelmeye başladı. 19 Ocak Çarşamba yarın okullar nerede tatil? Okullar tatil mi? İstanbul'da okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kar yağışı hafta boyunca etkisini göstermeyi sürdürüyor. Meteoroloji tarafından açıklanan raporlar doğrultusunda 19 Ocak yarın kar bazı illerde şiddetini artıracak. Bugün için eğitime ara veren illerden birkaçı 19 Ocak Çarşamba gününü de tatil ilan etti. Olumsuz hava koşulları sebebiyle bazı illerde eğitime bir gün daha ara verildi. Peki yarın okullar tatil mi? Yarın hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak Çarşamba okullar tatil mi? İşte detaylar...

19 Ocak Çarşamba Yarın Okullar Tatil mi?

19 Ocak Çarşamba Yarın Okullar Tatil mi?

Olumsuz hava koşulları sebebiyle 19 Ocak Çarşamba yani yarın Bolu, Elazığ, Konya, Kastamonu ve Malatya'da eğitime 1 gün süreyle ara verilmesi kararı alınmıştır. Valiliklerden gelen yazıları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Elazığ'da Okullar Tatil mi?

Elazığ'da Okullar Tatil mi?

İl genelinde başlayan kar yağışıyla Elazığ Belediyesi ve İl Özel İdaresi’ne bağlı ekipler, yolların açık kalması adına çalışmalar yaptı. Valilik ise kar yağışı dolayısıyla eğitime 19 Ocak yarın için ara verildiğini, kamu kurum ve kuruluşlarındaki engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağını duyurdu.

Malatya'da Yarın Tatil mi?

Malatya'da Yarın Tatil mi?

Malatya Valisi Aydın Baruş tarafından yapılan yazılı açıklama aşağıdaki gibidir:

İlimiz genelinde, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarının devam etmesi ve kara yollarında oluşan buzlanmaya bağlı olarak ulaşımda yaşanabilecek sorunlar sebebiyle, öğrencilerimizin ve personelin güvenliğinin sağlanması bakımından, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı her tür ve derecedeki resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları ile diğer kamu, kurum kuruluşlarına ait kreş ve okul öncesi eğitim kurumlarında, 19 Ocak 2022 Çarşamba günü bir gün süre eğitime ara verilmesine karar verilmiştir.

Ayrıca kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarından; hamile, engelli, diyaliz hastaları ile kalp ve böbrek yetmezliği, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan memur ve diğer kamu görevlileri 19 Ocak 2022 Çarşamba günü 1 gün süre ile idari izinli sayılacaklardır.

Bolu'da Kar Tatili Var mı?

Bolu'da Kar Tatili Var mı?

Bolu Valiliği, meteorolojik verilere göre, yoğun kar yağışı ve buzlanmanın devam edecek olması sebebiyle okulların 19 Ocak Çarşamba yarın 1 gün süreyle tatil edildiğini bildirdi. Ayrıca engelli ve hamile kamu çalışanlarının da yarın idari izinli sayılacağı duyuruldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Konya'da Eğitime 1 Gün Ara

Konya'da Eğitime 1 Gün Ara

Kar yağışı ve buzlanma sebebiyle 19 Ocak Çarşamba yarın, Altınekin, Beyşehir, Derebucak, Derbent, Doğanhisar, Halkapınar, Hadim, Hüyük, Ereğli, Emirgazi, Karapınar, Sarayönü ve Yunak ilçelerinde yüz yüze eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Bu süreçte uzaktan eğitim yapılacak. Meram ilçesinde de eskiden köy ve belde statüsünde bulunan bazı mahallelerdeki 23 okulda da uzaktan eğitim yapılacak.

Kastamonu'da Eğitime Kar Engeli

Kastamonu'da Eğitime Kar Engeli

Kastamonu Valiliği’nden yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezindeki tüm okulların 19 Ocak Çarşamba günü tatil edildiği ifade edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın