Görüş Bildir
Haberler
TV
Yarın Hangi Simpsons Karakteri Ölecek?

Yarın Hangi Simpsons Karakteri Ölecek?

adem kara
03.05.2014 - 12:54 Son Güncelleme: 03.05.2014 - 14:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aralarından Biri Springville'e Veda Ediyor

Dünyanın en çok izlenen televizyon dizilerinden The Simpsons’ ın karakterlerinden biri yarın yayımlanacak ‘ Yellow Wedding ‘ (Sarı Düğün) bölümünde aramızdan ayrılıyor.

‘ Acı haberi ‘, dizinin yapımcısı Al Jean sezon başında yaptığı açıklamada duyurmuştu. Jean, ipucu olarak da “ Ölecek karakteri seslendiren kişi o rolle Emmy kazanmıştı ” demişti. Ancak dizinin hemen hemen tüm seslendirme sanatçıları Emmy ödüllü olduğu için, bu bilgi tahminleri netleştirmeye yetmemişti.

Homer, eşi Marge, çocukları Bart, Lisa ve Maggie’nin öldürülmekten ‘ yırtması ‘ muhtemel görünürken, seslendirme sanatçısı Hank Azaria da karakterlerinin son yolculuğuna uğurlanmayacağını açıkladı. Azaria, bar sahibi Moe, çizgi roman dükkanı sahibini (Comic Book Guy) ve Hint asıllı karakter Apu, komiser Wiggum ve Doktor Nick’i seslendiriyor.

Ölebilecek isimler arasında birçok ihtimal bulunuyor. Ancak ismi en çok zikredilen karakterler şöyle:

Simpsons ailesinin dedesi, komşu Ned Flanders, Figüran Bob, polis Lou, sürekli sarhoş gördüğümüz Barney Gumble.

Bir karakteri öldürme kararının, dizinin düşük reytinglerinden kaynaklandığı ileri sürülüyor. Bol ödüllü dizinin en son bölümü sadace 3 milyon 400 bin kişi tarafından izlenmiş, bu da dizi tarihinde ‘en düşük seyirci’ olarak kayda geçmişti.

Dizide daha önce Ned Flanders’ın eşi Maude, Homer’ın annesi, Bart’ın öğretmeni Edna Krabappel gibi karakterler öldürülmüştü.

Diken

Kaynak: http://www.diken.com.tr/vitrin/aralar...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
1
1
1
0
0