Görüş Bildir
Haberler
Yargı 9. Bölüm Full İzle! Yargı 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Yargı 9. Bölüm Full İzle! Yargı 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Ekranlara bomba gibi düşen, hikâyesi ve oyunculuklarıyla pazar günü zirveden inmeyen 'Yargı' dizisi dün akşam yayınlanan bölümüyle düğümlerin çözülmesini sağladı. Ceylin ve Ilgaz Engin'in mahkumiyetini garanti  altına almak için çalışırken, Pars'ın, Engin'in babası Yekta'yı suçlaması sonrasında harekete geçmesiyse aralarındaki ilşkiye dair düşündürdü. İşte Yargı'nın dün yayınlanan 9. bölümüne dair detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Engin’in Yekta’yı suçlamasının ardından Ceylin ve Ilgaz acil bir biçimde harekete geçmeleri gerektiğini fark ederler. Ilgaz’ın kendisine önerdiği yöntemlerle Engin’in geri dönüşsüz bir biçimde cezaevine girmesi için çabalarlar. Ancak bu yol Ceylin’i duygusal olarak yeniden örseleyecek kasislerle doludur.

Yargı 9. Bölümde Neler Oldu?

Yargı 9. Bölümde Neler Oldu?

Pars, Yekta’nın suçlanması sonucu kendisiyle ilgili önemli ve büyük bir sırrın açığa çıkması ihtimaliyle yüz yüze gelir ve engel olabilmek için her zamankinden çok farklı bir tavır gösterir. Metin kaybolan Zafer’in cesedini bulmaya çalışırken beklenmedik bir sürprizle  karşılaşır. Yekta ise Laçin’in Engin’den yana tavır almasının bedelini ona ödetmeye kararlıdır.

Ilgaz ve Ceylin birbirlerine duygusal anlamda daha da yaklaşırlar, üstelik bu yakınlık ikisinin de ezberlerini bozan bir hale dönüşmektedir. Bir yandan Engin’in mahkumiyetini kesinleştirmek için çabalarken, bir yandan da kendilerine bile itiraf edemedikleri hislerin yarattığı yeni soruları cevaplamak zorundadırlar. Ayrıca 9. bölümde yapılan, Kadir Şeker göndermesi de sosyal medya da olay oldu.

Yargı 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Yargı 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Yargı'nın 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yayınlanan 9. bölüm sosyal medyada ve reytinglerde gündemden düşmedi.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın