Görüş Bildir
Haberler
Yargı 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ceylin'in Kimle Mesajlaştığını Öğrenebilecek Miyiz?

Yargı 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ceylin'in Kimle Mesajlaştığını Öğrenebilecek Miyiz?

Gaye Sülün
26.09.2021 - 16:36

Kanal D'nin yeni dizisi Yargı 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı dizide önemli gelişmeler yaşanıyor. 'Ilgaz da Ceylin de önlerine gelen her delille çok iyi tanıdıklarını düşündükleri kardeşlerinin, hiç de zannettikleri kişiler olmadığı gerçeğiyle yüzleşmeye başlıyor ' Konusuyla da dikkatleri üzerine çeken Yargı 2. bölüm fragmanı ve Yargı 2. bölüm konusu haberimizde... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk bölümü 19 Eylül'de yayınlanan Kanal D'nin yeni dizisi Yargı kısa sürede çok sevildi. Ay Yapım imzalı aksiyon ve dram türündeki Türk dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici konusuyla dikkatleri üzerine çekiyor. İşte Yargı yeni bölüm fragmanı...

Yargı Dizisi Konusu

Yargı Dizisi Konusu

Yapımcılığını Ay Yapım'ın yaptığı Yargı dizisi yönetmen koltuğunda Ali Bilgin yer alıyor.  Dizinin oyuncu kadrosunda da birbirinden ünlü isimler bulunuyor. Dizinin konusu ise şöyle:

Her şey bir cinayet ile başlıyor.. Bu cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz ve Ceylin, katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve birbirinden şaşırtıcı gelişmeler, olaylar yaşanacak.

Yargı 2. Bölüm Fragmanı

Yargı Son Bölüm Özeti

Yargı Son Bölüm Özeti

Avukat Ceylin ve Savcı Ilgaz... Adaleti sağlamak için verdikleri savaşta aynı tutkuda; ancak bu yolda mücadele ederken yöntemleri zıt kutuplarda olan iki hukuk insanı. Ilgaz ne kadar kurallara bağlı, dürüst ve katıysa; Ceylin en az o kadar sınır tanımaz, kuralsız ve isyankar.. Bu yüzden yolları her kesiştiğinde çatışmış, birbirlerini sınamış ve karşı taraflarda kalmışlardır.. Ta ki hayat onların yolunu yeniden kesiştirene kadar..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın