Görüş Bildir
Haberler
Yargı 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yargı 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

GNS
30.11.2021 - 22:34

Yargı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları 20:00'de ekranlara gelen dizi Ay Yapım imzası taşıyor. Son dönemde reyting rekorları kıran Kanal D'nin yayınlamış olduğu Yargı'nın 12. bölümünde yaşanacak olaylarda; Ceylin ve Ilgaz'ın aralarındaki sorunların yanı sıra hala olayları çözmeye çalıştıkları görülmektedir. Ceylin'in 'İnsan nasıl evladının canını yakar?' sorusu, Zafer'in kayıp ilanı ve Engin'in hapishaneden bile işlerini yürütebiliyor olması yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak olaylar bütününü oluşturmaktadır. İşte Yargı 12. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ay Yapım'ın üstlendiği Yargı dizisi aile dramları arasında birbirlerine tutunmaya çalışan avukat Ceylin ve savcı Ilgaz'ın yaşadıklarını konu almaktadır. Ali Bilgin'in yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu Sema Ergenekon üstleniyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlanan Yargı pazar akşamları Kanal D'de...

Yargı 12. Bölüm Fragman

Yargı Son Bölüm Özeti

Yargı Son Bölüm Özeti

Ceylin ve Ilgaz, gönderilen sesli mesajdan sonra; bittiğini zannettikleri kâbusun aslında yeni başladığını fark ederler. Engin’in başta onlar olmak üzere kendisine zarar verdiğine inandığı herkesle ilgili bir planı vardır. Ceylin ve Ilgaz ise bu sarmalın tam merkezinde durmaktadır.

Eren, Pars, Çınar ve Yekta; karşılarına çıkan bütün bu bulmacanın çözümü için kimseye belli etmeden çabalamaya başlarlar. Ancak bu süreç hepsini beklemedikleri kadar büyük sorularla ve sürprizlerle baş başa bırakacaktır. Acaba içlerinde derin bir yerden yükselen öfkelerini kontrol edebilecekler midir? Yoksa bu öfke büyük bir yangına mı sebep olacaktır?

Ilgaz ve Ceylin bir yandan Engin’in tehditleri, bir yandan da tarafları oldukları davayla uğraşırken; geçmişlerinin bağlandığı düğüm yeniden karşılarına çıkar. Bu durum onları acımasız bir “keşke”nin kucağına bırakırken; artık ikisini de çok zor tercihler beklemektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
6
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın