Görüş Bildir
Haberler
Yaratıcı 1 Nisan Şakaları Rehberi

Yaratıcı 1 Nisan Şakaları Rehberi

Aqua Florya
28.03.2015 - 17:52 Son Güncelleme: 30.03.2015 - 12:12

Büyük gün yaklaşıyor! 1 Nisan'da yaptığınız klasik şakalar, iş arkadaşlarınızın, dostlarınızın ve ailenizin ilgisini çekmemeye başladıysa; 'Klişe 1 Nisan şakalarını bir kenara bırakırsak geriye ne kalır ki?' diyorsanız, 1 Nisan Şakaları Rehberi, tam size göre!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kavanozdaki Kafa Şakası

Kendi kafanızın fotoğrafını bir fotoğraf kağıdına bastırarak tercihen içinde turşu suyu olan bir kavanoza koyup bir süre ev arkadaşınızın telefonlarını açmayın. Kalp rahatsızlığı olan dostlarınıza yapmamanızı tavsiye ederiz.

Tuvalet Kağıdı Saldırısı Şakası

Tuvalet kağıdını bir yaprak temizleyici ya da kuvvetli bir saç kurutma makinesinin ucuna bağlayarak kapının arkasında bekleyen hedefinizi tam 12'den vurabilirsiniz.

Hemen Bir Hamburger İstiyorum Şakası

Geçen hafta sonu sadece sipariş vermek için 10 dakika beklediğiniz fast food zincirinin şubesinden intikam alma vakti gelmiş olabilir. Prodüksiyon malzemelerini temin etmek ise basit: Plastik bir el ve kredi kartı!

Canlanan Kutu Şakası

Eğer bu cuma öğle arasında çalışmak zorunda olan bir iş arkadaşınız varsa, mesai bitimine kadar aç kalmaya değer. İhtiyacınız olan, boş kutuları birbirine bantlayarak içine girmek ve duvara yaslanıp kurbanınızı beklemek!

Burun Hizası Bandı Şakası

Sabah erkenden uyanarak bir bant yardımıyla ev arkadaşınıza küçük sürprizler hazırlayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Babaanneniz İçerde Namaz Kılıyo Rahatsız Etmeyin Şakası

İhtiyacınız sadece babaanne kıyafeti... Gerisi yaratıcılığınıza kalmış. Çocuklar üzerinde travmaya yol açabileceğinden çocuklar üzerinde denemeyin!

Uyuyan Rock Star Şakası

Uyuyan arkadaşınızı diş macunuyla bir Rock Star'a çevirebilir, hatta ona ufak bir uyku solosu yaptırarak videoya alabilirsiniz. İntikam gecikmeyebilir, uyurken kapınızı kilitlemenizde fayda var.

Vurulma Şakası

Buluşma yerine arkadaşınızdan önce gelerek vurulma şakasıyla korkudan aklını başından alabilirsiniz.

Saç Kesme Şakası

Kız arkadaşınızın saç rengine uygun bir postiş bulun ve onu en savunmasız anında yakalayın.

Sniper Şakası

İşbirlikçinizle birlikte gece durakta bekleyen iki arkadaşınıza 'bir milyoncu'larda bulabileceğiniz bir lazerle unutamayacakları bir şaka yapabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vitrin Mankeni Şakası

'Sadece çevremdekileri değil, tüm insanları eğlendirmek isterim' diyorsanız, semtinizin butiğiyle anlaşarak bir günlüğüne vitrin mankenlerinden biriyle yer değiştirebilirsiniz.

Basit Şakalar Sizi Üzebilir!

Klasik yöntemleri denemek, 1 Nisan'ınızı hüzne boğabilir. Bu sene biraz daha yaratıcı olmaya çalışın. Güzel şakalara maruz kaldığınız bir 1 Nisan dileğiyle, iyi eğlenceler!

BONUS: Kırık Telefon Ekranı Şakası

BONUS: Kırık Telefon Ekranı Şakası

Üşengeç olan ama yine de 1 Nisan'ı boş geçmek istemeyenler için kırık telefon ekranı şakası da denemeye değer! Tek yapmanız gereken, şaka yapmak istediğiniz arkadaşınızın telefonunu birkaç dakikalığına ele geçirerek telefon arkaplanını değiştirmek!

http://rep.li/telefonekranisakasi

Arkadaşınızın suratının aldığı şekli uzaktan izleyerek bol bol kahkaha atmanın #tadınıçıkarın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
98
46
20
19
10
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
huzunkovankusu

bana 1 nisanda şaka yapan adamı döverim bu kadar açık ve net konuşuyom yani