Görüş Bildir
Haberler
Yaptırdığı Estetik Operasyonları İle Dikkat Çeken Yasin Obuz Kimdir? Yasin Obuz Ne Estetiği Yaptırdı?

Yaptırdığı Estetik Operasyonları İle Dikkat Çeken Yasin Obuz Kimdir? Yasin Obuz Ne Estetiği Yaptırdı?

dila bahar
14.10.2021 - 12:19

'MasterChef Türkiye' yarışmasından sonra 'Survivor'a da katılan Yasin Obuz paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen bir isim. Yasin Obuz son olarak burun estetiği yaptırmıştı. Yasin Obuz, daha önce burnunda kırık olduğunu ve nefes alma sorunları yaşadığını belirtmişti. Survivor Yasin ameliyattan sonra bandajları attı ve üst üste yeni halini paylaştı. Obuz'un değişimi herkesi şoke etti. Peki, Yasin Obuz kimdir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor yarışmasının ünlü katılımcıların olan Yasin Obuz yaptırdığı estetik operasyonları ile dikkatleri üzerine çekti. Burun estetiği yaptıran Yasin Obuz yeni hali ile sevenlerinin dikkatini çekti. Estetik operasyonu geçiren Yasin Obuz’un yeni halini sevenler kadar sevmeyenler de oldu.

Yasin Obuz Kimdir?

Yasin Obuz Kimdir?

Katıldığı televizyon programları ile dikkatleri üzerine çeken yarışmacı, ilk olarak Kısmetse Olur daha sonrasında ise Masterchef programı ile ekran karşısındaydı. Masterchef programından ayrılan yarışmacı daha sonrasında ise yine Tv8’de yayınlanan Survivor programı ile gündeme gelen yarışmacı 21 Kasım 1988 Diyarbakır doğumludur. Amatör ve profesyonel olarak futbol oynayan Yasin Obuz, Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde eğitim görürken, üniversite yıllarında ise spor olarak fitness yapmaktaydı.

Yasin Obuz Ve Estetikleri

Yasin Obuz Ve Estetikleri

Geçtiğimiz günlerde sevenleri ile ameliyatından sonra bandajlı halini paylaşan Yasin Obuz, burun ameliyatı olduğunu dile getirdi. Daha öncesinde burnunda kırık olduğunu ve nefes almakta güçlük çektiğini dile getiren Yasin Obuz iyileşme sürecinin arından sevenleri ile burnunun yeni halini paylaşmayı da ihmal etmedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
3
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tolga

Hayatım bis İzmirliyis ya

SO_FAR_SO_GOOD

baba tarafı doğulu ama...